Διαμαρτύρονται οι Βούλγαροι οδηγοί φορτηγών για την αύξηση στα καύσιμα και τα ηλεκτρονικά διόδια

Σε πολύωρη διαμαρτυρία και στο κλείσιμο του δρόμου λίγο μετά τον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα προχώρησαν οι Βούλγαροι οδηγοί φορτηγών διεθνών μεταφορών.

Οι Βούλγαροι επαγγελματίες οδηγοί διαμαρτυρήθηκαν για τις μεγάλες αυξήσεις στα καύσιμα και το ηλεκτρονικό σύστημα διοδίων, το οποίο όπως ανακοινώθηκε στις αρχές του επόμενου μήνα θα παρουσιάσει νέα άνοδο.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ανάλογες διαμαρτυρίες σημειώθηκαν και σε αστικά κέντρα μεγάλων πόλεων της χώρας.

Μάλιστα,

οι οδηγοί έχουν δηλώσει πως είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν ακόμα και σε αποκλεισμό των συνόρων στα μέσα του μήνα αν δεν βρεθεί λύση.

Ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, μιλώντας στο Πρακτορείο, υπογράμμισε ότι «μόλις τελείωσε η διαμαρτυρία των Βούλγαρων οδηγών ξεκίνησε η σταδιακή διέλευση των φορτηγών αυτοκίνητων», ωστόσο από και προς τη Βουλγαρία δημιουργήθηκαν ουρές χιλιομέτρων.

«Όπως καταλαβαίνετε, οι διαμαρτυρίες των Βούλγαρων οδηγών επηρέασαν και τους Έλληνες οδηγούς οι οποίοι αδυνατούσαν να περάσουν από το συνοριακό σταθμό», είπε.

The post Διαμαρτύρονται οι Βούλγαροι οδηγοί φορτηγών για την αύξηση στα καύσιμα και τα ηλεκτρονικά διόδια appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα