Διαμετακομιστικός κόμβος οχημάτων ο λιμένας Βόλου, εκφορτώθηκαν πάνω από 1.000 νέα αυτοκίνητα

Στις 15 Απριλίου και στις 22 Απριλίου, εκφορτώθηκαν πάνω από 1.000 καινούργια αυτοκίνητα στο λιμάνι του Βόλου.

Αφού προηγήθηκαν όλες, οι απαραίτητες ενέργειες από το Ναυτικό Πρακτορείο Παπαγεωργίου, τους εκπροσώπους της J.VENETOS & Co LTD, τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου, τους Λιμενεργάτες Βόλου και το Τελωνείο Βόλου, η ΚΙΑ ΑΒΕΕ ΕΛΛΑΣ εκφόρτωσε στις 15 Απριλίου, 473 καινούργια αυτοκίνητα στο λιμάνι του Βόλου.

Τα αυτοκίνητα μεταφέρθηκαν στο λιμάνι του Βόλου με το πλοίο, Ro-Ro “SANG SHIN“ μήκους 180 μ. προερχόμενο από το Koper της Σλοβενίας.

Στις 22 Απριλίου, η ΚΙΑ ΑΒΕΕ ΕΛΛΑΣ και η HYUNDAI HELLAS, εκφόρτωσαν 657 αυτοκίνητα, εκ των οποίων 451 ΚΙΑ και 260 HYUNDAI. Τα αυτοκίνητα μεταφέρθηκαν στο λιμάνι του Βόλου με το πλοίο, Ro-Ro “ GRAND HERO“ μήκους 200 μ. προερχόμενο από Τουρκία και με προορισμό τη Σλοβενία.

Τα αυτοκίνητα τοποθετήθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο λιμένα Βόλου και μεταφέρθηκαν με ειδικά φορτηγά στους τελικούς προορισμούς, άμεσα και με ασφάλεια.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους διαχειριστές του Ναυτικού Πρακτορείου Χάγια Χρήστο και Μηνάογλου Χρήστο, έχει δηλωθεί ενδιαφέρων για περισσότερες προσεγγίσεις πλοίων και μετά το Πάσχα αναμένονται και νέες εκφορτώσεις στον λιμένα Βόλου.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, Σωκράτης Αναγνώστου, ανέφερε μεταξύ άλλων «Το λιμάνι του Βόλου ξεκίνησε από πέρυσι δυναμικά, μετά από συντονισμένες ενέργειες που έγιναν μια προσοδοφόρα δραστηριότητα για τον λιμένα με μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Η δραστηριότητα αυτή σε συνδυασμό με άλλες εκσυγχρονισμένες υπηρεσίες logistics προσδίδουν πλεονεκτήματα στο λιμάνι και οφέλη στην πόλη του Βόλου. Το πιο σημαντικό όμως για να στηρίζουμε την αύξησης της εμπορικής μας δραστηριότητας είναι να δημιουργηθεί ελεύθερη ζώνη στο λιμάνι μας την οποία θεωρώ απαραίτητη».

Το άρθρο Διαμετακομιστικός κόμβος οχημάτων ο λιμένας Βόλου, εκφορτώθηκαν πάνω από 1.000 νέα αυτοκίνητα εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
diametakomistikos-komvos-ochimaton-o-limenas-volou-ekfortothikan-pano-apo-1000-nea-aftokinita.htm
Τυχαία Θέματα