«Δυνατά» αποτελέσματα για την Kuehne+Nagel το 2021: Άνοδος εσόδων 61% και καθαρών κερδών 173%

«Δυνατά» αποτελέσματα πέτυχε η Kuehne+Nagel το 2021, απόρροια της υψηλής ζήτησης για υπηρεσίες logistics, αλλά και της αύξησης των κομίστρων / ναύλων.

Του Φώτη Φωτεινού

Ο κύκλος εργασιών αυξήθηκε κατά 61%, στα 32,8 δισ. CHF (σχεδόν 35,59 δισ. δολ. ΗΠΑ), τα μικτά κέρδη κατά 32% και τα καθαρά κέρδη κατά 173,1%, στα 2,1 δισ. CHF.

Σχολιάζοντας τις οικονομικές επιδόσεις του 2021, ο Δρ. Detlef Trefzger, διευθύνων

σύμβουλος της Kuehne + Nagel International AG, δήλωσε: «Το 2021, η Kuehne+Nagel αποδείχθηκε σημαντικός και αξιόπιστος συνεργάτης logistics σε ένα απαιτητικό περιβάλλον αγοράς. Οι 78.000 εργαζόμενοι εργάστηκαν ακατάπαυστα για να υποστηρίξουν τους πελάτες, σε μια κερδοφόρα προσφορά υπηρεσιών.

Για άλλη μια φορά, επικεντρωθήκαμε σε πελάτες, συστήματα και εργαζόμενους, επιταχύναμε στρατηγικές πρωτοβουλίες και ξεπεράσαμε κατά πολύ τους φιλόδοξους οικονομικούς μας στόχους.

Μέχρι στιγμής, το τρέχον έτος, οι προοπτικές των επιχειρήσεων ήταν ευνοϊκές. Ωστόσο, οι πολεμικές πράξεις της Ρωσίας υπογραμμίζουν την απρόβλεπτη φύση της γεωπολιτικής – οι επιπτώσεις της οποίας στην οικονομική ανάπτυξη δεν μπορούν ακόμη να εκτιμηθούν».

Οι τομείς που απέφεραν τα μεγαλύτερα έσοδα ήταν οι θαλάσσιες και αεροπορικές μεταφορές.

Ο τομέας Sea Logistics απέφερε έσοδα 13,7 δισ., ο τομέας Air Logistics 10,8 δισ. και ο τομέας Contract Logistics 4,6 δισ.

The post «Δυνατά» αποτελέσματα για την Kuehne+Nagel το 2021: Άνοδος εσόδων 61% και καθαρών κερδών 173% appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα