Ευτ. Βασιλάκης: Η AEGEAΝ είναι έτοιμη να υποστηρίξει μια χρονιά ισχυρής και ποιοτικής ανάπτυξης για τον τουρισμό

Στη σημασία της εκπαίδευσης και εξέλιξης του ανθρώπινου δυναμικού αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Aegean Airlines Ευτύχιος Βασιλάκης στο πλαίσιο της κλειστής ετήσιας γενικής συνέλευσης του ΣΕΤΕ.

«Τρία χρόνια μετά την πανδημία, η AEGEAN είναι περισσότερο ανταγωνιστική, με το μεγαλύτερο στόλο και δίκτυό στην ιστορία της, έτοιμη να υποστηρίξει μια χρονιά ισχυρής και ποιοτικής ανάπτυξης για τον ελληνικό τουρισμό.

Βασική μας, πρόσφατη επιλογή να επιταχύνουμε

και να εμβαθύνουμε την εκπαίδευση και εξέλιξη του ανθρώπινου μας δυναμικού, μέσω της επένδυσής μας στο πρώτο σύγχρονο οικοσύστημα για την αερομεταφορά στην Ελλάδα, που θα φιλοξενείται στη νέα τεχνική μας βάση στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Στο πρώτο “πράσινο” hangar της χώρας. Στόχος μας είναι η αξιοποίηση των εσόδων από τον τουρισμό, για τη δημιουργία υποδομών υψηλότερης προστιθέμενης αξίας και υπηρεσιών με ευρύτερο αποτύπωμα στην οικονομία, αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό, που θα συνεισφέρει, αλλά και θα εισπράξει το “μέρισμα της ανάπτυξης”», υπογράμμισε.

Το άρθρο Ευτ. Βασιλάκης: Η AEGEAΝ είναι έτοιμη να υποστηρίξει μια χρονιά ισχυρής και ποιοτικής ανάπτυξης για τον τουρισμό εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
eft-vasilakis-i-aegean-einai-etoimi-na-ypostirixei-mia-chronia-ischyris-kai-poiotikis-anaptyxis-gia-ton-tourismo.htm
Τυχαία Θέματα