Έγιναν της «μόδας» οι έξυπνες θυρίδες στην Ελλάδα. Ξεπέρασε τα 2.000 lockers η BOX NOW

Σημαντική είναι η επέκταση της BOX NOW στην Ελλάδα, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε χθες ότι διαθέτει 70.000 θυρίδες και 2.000 lockers πανελλαδικά, με στόχο τις 150.000 θυρίδες και τα 3.000 lockers μέχρι το τέλος του 2024.

Μέσα στο 2023, η BOX NOW θα πραγματοποιήσει περισσότερες από 3 εκατ.  παραδόσεις, ενώ, μέχρι στιγμής, συνεργάζεται με περισσότερα από 1.600 e-shops.

Σύμφωνα με

στελέχη της αποτελεί πλέον την 6η σε μέγεθος εταιρεία ταχυμεταφορών.

Επέκταση στην Κύπρο

Η BOX NOW, όπως ανακοινώθηκε χθες, επεκτείνει τις δραστηριότητες της στην Κύπρο.

Η επέκταση αυτή πραγματοποιείται ήδη με την εγκατάσταση έως και 120 BOX NOW lockers σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Κύπρου μέχρι το τέλος του 2023. Η παράδοση των παραγγελιών θα γίνεται σε 2 εργάσιμες ημέρες.

Επιπλέον, η BOX NOW Ελλάδας λειτουργεί και ως hub στο ΙΤ και στο Marketing για τις υπόλοιπες χώρες που δραστηριοποιείται ο όμιλος, όπως Κροατία και Βουλγαρία.

Τα βασικά επιχειρησιακά στοιχείαΗ επένδυση έχει ξεπεράσει τα 20 εκατ. ευρώ, δείχνοντας την ισχυρή υποστήριξη των μετόχων στο επιχειρησιακό πλάνο.Παρουσία ήδη με 2.000 BOX NOW Lockers, σε περισσότερες από 560 πόλεις/περιοχές της χώρας.Παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε όλη την ηπειρωτική χώρα.Πληθυσμιακή κάλυψη που προσεγγίζει το 90%.95 στους 100 πελάτες βαθμολογούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες με 9 ή 10 σε  μέτρηση αξιολόγησης (NPS – Net Promoter Score).Αύξηση 920% στα διακινούμενα δέματα σε δωδεκάμηνη περίοδο.Συνεργασία με 1600+ e-shops.

Σημειώνεται ότι η BOX NOW είναι θυγατρική του Emma Capital Group, το οποίο έχει να επιδείξει ιστορικό επιτυχημένων επενδύσεων στην ελληνική αγορά, όπως στον ΟΠΑΠ και στην Profarm.

Στο μετοχικό της κεφάλαιο συμμετέχει επίσης με μειοψηφικό ποσοστό το Olympia Group, μέσω του επενδυτικού του βραχίονα P.C.P.

Το άρθρο Έγιναν της «μόδας» οι έξυπνες θυρίδες στην Ελλάδα. Ξεπέρασε τα 2.000 lockers η BOX NOW εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
eginan-tis-modas-oi-exypnes-thyrides-stin-ellada-xeperase-ta-2000-lockers-i-box-now.htm
Τυχαία Θέματα