Εντός των επόμενων εβδομάδων η υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης της Εγνατίας Οδού

Εντός των επόμενων εβδομάδων αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης της Εγνατίας Οδού στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σήμερα, στην έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας, ο πρόεδρος Γιώργος Περιστέρης.

Ωστόσο, υποστήριξε ότι η παραπάνω ενέργεια δεν σημαίνει και ανάληψη του έργου, καθώς εκκρεμούν σειρά προαπαιτούμενων που πρέπει να εκπληρωθούν από την πλευρά του δημοσίου.

Ερωτώμενος

σχετικά με τη σύμβαση της Αττικής Οδού, όπου και πάλι ο όμιλος ΓEΚ Τέρνα έχει ανακηρυχθεί προτιμητέος επενδυτής, εκτίμησε πως, παρά την εκκρεμούσα προσφυγή στο ΣτΕ, η σύμβαση για την ανάληψη του οδικού άξονα θα μπορούσε να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους μήνες και πάντως πριν τη λήξη του 2024.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τον ΒΟΑΚ, τμήμα ΗράκλειοΧανιά, σχολίασε πως δεν έχει εκδοθεί το επίσημο πρακτικό εκ μέρους του ΥΠΟΜΕ και άρα δεν έχουν ξεκινήσει οι προβλεπόμενες διαδικασίες ανακήρυξης του ομίλου ως προσωρινού αναδόχου.

Το άρθρο Εντός των επόμενων εβδομάδων η υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης της Εγνατίας Οδού εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
entos-ton-epomenon-evdomadon-i-ypografi-tis-symvasis-parachorisis-tis-egnatias-odou.htm
Τυχαία Θέματα