Εξωτερικός σύμβουλος στην ΥΠΑ για τις τεχνικές προδιαγραφές των Digital / Remote Towers

Στη δέσμευση πίστωσης 29.512 ευρώ προχώρησε το υπουργείο Μεταφορών για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης της ΥΠΑ, με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών εξωτερικού συμβούλου για την συνδρομή σε καταγραφή επιχειρησιακών απαιτήσεων και τεχνικών προδιαγραφών και μελέτης κόστους οφέλους για την δημιουργία Digital / Remote Towers στα μη παραχωρημένα αεροδρόμια, ευθύνης της ΥΠΑ.

Σύμφωνα με την ΥΠΑ,

τα συστήματα Digital / Remote Towers στα περιφερειακά αεροδρόμια και το απομακρυσμένο κέντρο ελέγχου (ROC), θα λειτουργούν συμπληρωματικά με τους υφιστάμενους πύργους ελέγχου των εν λόγω αεροδρομίων για τις περιπτώσεις εκτάκτων και επειγόντων αναγκών (φυσικές καταστροφές, κεβερνοεπιθέσεις, αναγνωρίσεις αντικειμένων, ζώντων ζώων και αεροσκαφών κλπ).

Το έργο στοχεύει στην τεχνολογική αναβάθμιση των Πύργων Ελέγχου για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών και για την αντιμετώπιση περιπτώσεων φυσικών ή άλλων καταστροφών (Contingency & Emergency).

Το άρθρο Εξωτερικός σύμβουλος στην ΥΠΑ για τις τεχνικές προδιαγραφές των Digital / Remote Towers εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
exoterikos-symvoulos-stin-ypa-gia-tis-technikes-prodiagrafes-ton-digital--remote-towers.htm
Τυχαία Θέματα