Η Annaleena Makila της Φινλανδικής Ένωσης Λιμένων είναι η νέα πρόεδρος του ESPO

Η κα. Annaleena Makila εξελέγη ομόφωνα ως πρόεδρος του ESPO, μετά από ψηφοφορία της Γενικής Συνέλευσης, του Οργανισμού στις Βρυξέλλες. Η κα. Makila είναι η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Φινλανδικής Ένωσης Λιμένων από το 2012. Διαδέχεται τον Eamonn O’Reilly, ο οποίος προέδρευε του Οργανισμού τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Μετά την εκλογή της, η κα. Makila είπε: «Είμαι

περήφανη που εκλέγομαι ως πρόεδρος αυτής της ισχυρής οργάνωσης και μοναδικού δικτύου επαγγελματιών λιμένων που εκπροσωπούν τα κοινά συμφέροντα όλων των ευρωπαϊκών λιμένων.

Ως οικονομικοί παράγοντες, τα λιμάνια στην Ευρώπη θα αντιμετωπίσουν δύσκολες στιγμές. Σε αυτόν τον ταχύτατα μεταβαλλόμενο κόσμο, τα λιμάνια θα πρέπει να ανταποκριθούν άμεσα σε ξαφνικές αλλαγές και προκλήσεις.

Κατά τη διάρκεια της τρέχουσας κρίσης, τα λιμάνια έχουν αποδειχθεί ευέλικτα και ανθεκτικά. Τα λιμάνια της Ευρώπης είναι σε μοναδική θέση να διαδραματίσουν θετικό ρόλο στην επίτευξη των φιλοδοξιών της Ευρώπης για μια πράσινη ανάκαμψη.

Όντας στο επίκεντρο των διαφορετικών στρατηγικών, τα λιμάνια χρειάζονται ένα πλαίσιο πολιτικής που τους επιτρέπει να διαδραματίζουν το ρόλο τους σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς στόχους.

Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ομάδα του ESPO, όλα τα μέλη του ESPO, καθώς και με τον Zeno και τον Daan για την περαιτέρω προώθηση της σημασίας των λιμένων ως κινητήρων ανάπτυξης και ανάκαμψης και υπεράσπισης των συμφερόντων της βιομηχανίας μας στις Βρυξέλλες».

The post Η Annaleena Makila της Φινλανδικής Ένωσης Λιμένων είναι η νέα πρόεδρος του ESPO appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα