Η DHL eCommerce Solutions ενισχύει την παρουσία της στην Πολωνία, με δίκτυο έξυπνων θυρίδων

Η DHL eCommerce Solutions, η Cainiao Network και ο βραχίονας logistics του Alibaba Group υπέγραψαν συμφωνία, βάσει της οποίας η DHL θα αγοράσει μέρος των μετοχικών τίτλων της Cainiao στην Πολωνία.

Στην πρώτη φάση μετά τη συναλλαγή, οι

δύο εταιρείες σχεδιάζουν να επενδύσουν 60 εκατομμύρια ευρώ για την εγκατάσταση θυρίδων δεμάτων σε όλη τη χώρα, με φιλοδοξία να σχηματίσουν ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα σημείων πρόσβασης της Πολωνίας.

“Η Πολωνία είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ευρώπη, αναμένεται να διπλασιαστεί έως το 2027 και έως και το 40% των καταναλωτών προτιμούν να παραδίδονται αποστολές σε θυρίδες δεμάτων.

Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με την Cainiao, θα ενισχύσουμε τη θέση μας ως αξιόπιστος πάροχος δεμάτων.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία αποστολής, πέρα από τις υπάρχουσες επιλογές παράδοσης στην πόρτα”, δήλωσε ο Pablo Ciano. Διευθύνων Σύμβουλος της DHL eCommerce Solutions.

Αρχικά, και οι δύο εταίροι θα συγχωνεύσουν τα υπάρχοντα δίκτυα φύλαξης δεμάτων, έτσι ώστε οι καταναλωτές να έχουν άμεση και απρόσκοπτη πρόσβαση στις προσφορές της DHL και της Cainiao.

Οι δύο εταιρείες διαθέτουν ήδη συνολικά 1.200 θυρίδες δεμάτων στην Πολωνία.

Το άρθρο Η DHL eCommerce Solutions ενισχύει την παρουσία της στην Πολωνία, με δίκτυο έξυπνων θυρίδων εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα