Η Kuehne+Nagel εξαγοράζει την καναδική εκτελωνιστική Farrow

Στην εξαγορά της Farrow, εκτελωνιστικής εταιρείας με έδρα τον Καναδά, προχωρά ο όμιλος Kuehne+Nagel.

Με έδρα το Windsor, (Οντάριο Καναδά), η Farrow διαθέτει μακρόχρονη ιστορία 112 ετών, ενώ απασχολεί 830 εργαζόμενους σε 41 σημεία σε ολόκληρο τον Καναδά και τις ΗΠΑ. Το 2022, η Farrow διαχειρίστηκε πάνω από 1,5 εκατομμύριο εκτελωνιστικές συμφωνίες.

Όπως τονίζει η ίδια η K+N, η εξαγορά της Farrow θα είναι άμεσα κερδοφόρα, επεκτείνοντας τις εκτελωνιστικές δυνατότητες της επιχείρησης, ειδικά στα σύνορα Καναδά και Μεξικού.

«Με

τη Farrow, αποκτάμε μια κορυφαία, διαφοροποιημένη εταιρεία εκτελωνιστικών υπηρεσιών και εφοδιαστικής που φέρνει μαζί της ένα αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας, μια νοοτροπία προσανατολισμένη στην ανάπτυξη και σημαντική επιχειρηματική επεκτασιμότητα», δήλωσε ο Hansjörg Rodi, μέλος του ΔΣ, υπεύθυνος του τμήματος Road Logistics της Kuehne+Nagel International AG.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «Η εξαγορά της Farrow επιταχύνει σημαντικά τις αναπτυξιακές φιλοδοξίες της Kuehne+Nagel στην εκτελωνιστική αγορά και είναι μια συναρπαστική, στρατηγική απόφαση, επεκτείνοντας την προσφορά μας σε λύσεις προστιθέμενης αξίας».

Να σημειωθεί ότι, η ολοκλήρωση της εξαγοράς αναμένεται κατά το α’ τρίμηνο του 2024, καθώς υπόκειται σε έγκριση των Ρυθμιστικών Αρχών. Με το κλείσιμο της συμφωνίας, η Farrow θα καταστεί πλήρως ελεγχόμενη θυγατρική της K+N.

Το άρθρο Η Kuehne+Nagel εξαγοράζει την καναδική εκτελωνιστική Farrow εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
i-kuehnenagel-exagorazei-tin-kanadiki-ektelonistiki-farrow.htm
Τυχαία Θέματα
Kuehne+Nagel,Farrow