Η Kuehne+Nagel παρέλαβε το πρώτο της Boeing 747-8 Freighter (φωτο)

Η Kuehne+Nagel παρέλαβε και έθεσε σε λειτουργία το πρώτο της εμπορευματικό αεροσκάφος Boeing 747-8 Freighter, ως μέρος της μακροπρόθεσμης συμφωνίας ναύλωσης με την Atlas Air Inc.

Επιμέλεια: Βάσω Βεγιάζη

Σημειωτέον, η Kuehne+Nagel επεκτείνει το δίκτυο αεροπορικών εμπορευματικών μεταφορών ναυλώνοντας ολόκληρη τη χωρητικότητα των δύο τελευταίων αεροσκαφών 747-8F μετά την παράδοσή τους από την Boeing.

Η

παράδοση του αεροσκάφους «Inspire» στην Kuehne+Nagel έγινε σε επίσημη τελετή στο Boeing Everett Delivery Center στο Everett.

Στιγμιότυπο από την τελετή παραλαβής του εμπορευματικού αεροσκάφους.

Το φορτηγό αεροσκάφος θα υποστηρίξει τους πελάτες της Kuehne+Nagel παρέχοντας αξιόπιστες υπηρεσίες, μειωμένους χρόνους διέλευσης και ελαχιστοποιημένους κινδύνους. Εκτός από τις Transpacific δρομολογήσεις, η νέα υπηρεσία θα συνδεθεί με το δίκτυο Kuehne+Nagel Intra-Asia για να παρέχει στους πελάτες καλύτερη συνδεσιμότητα στην αναπτυσσόμενη περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού.

Ο Yngve Ruud, μέλος του ΔΣ της Kuehne+Nagel και υπεύθυνος στα Air Logistics, σχολίασε: «Είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμάς που βλέπουμε το Kuehne+Nagel 747-8F «Inspire». Μαζί με το τελευταίο 747-8F που ονομάσαμε “Empower.”, το αεροσκάφος θα υποστηρίξει τους πελάτες μας με αξιόπιστες και ευέλικτες λύσεις παγκοσμίως, συνεχίζοντας την κληρονομιά των πιο απίστευτων αεροπορικών προγραμμάτων στην ιστορία. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να το γιορτάσουμε αυτή την ημέρα με τους συνεργάτες μας Atlas Air και Boeing και ανυπομονούμε να δούμε τα αεροσκάφη μας να συνδέουν τον κόσμο».

Να σημειωθεί ότι, το Boeing 747-8F διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στις παγκόσμιες αεροπορικές μεταφορές, καθώς διαθέτει προηγμένη τεχνολογία που επιτρέπει χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμων, μεγαλύτερη χωρητικότητα και ικανότητα φόρτωσης από τη μύτη του αεροσκάφους.

Ειδικότερα, το 747-8F προσφέρει 16% βελτίωση στη χρήση καυσίμου και τις εκπομπές CO2 ανά τόνο και 30% μικρότερο αποτύπωμα θορύβου σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά αεροσκαφών.

Το άρθρο Η Kuehne+Nagel παρέλαβε το πρώτο της Boeing 747-8 Freighter (φωτο) εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα