Η MED FRIGO στο “XXV EUROMED CONVENTION” προσκεκλημένη του ομίλου Grimaldi

Στο Σορέντο της Ιταλίας και στο συνέδριο “XXV EUROMED CONVENTION” έλαβε μέρος η MED FRIGO.

Προσκεκλημένοι του ιταλικού ομίλου Grimaldi για την ελληνική εταιρεία logistics, με έδρα την Πάτρα, ήταν ο διευθύνων σύμβουλος Σωτήρης Μπρακατσέλος, ο Νίκος Μπρακατσέλος, μέλος του ΔΣ και η υπεύθυνη Κρατήσεων Ναυτιλιακών, Σαμάνθα Λογοθέτη.

Το τριήμερης διάρκειας

γεγονός αποτέλεσε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική εμπειρία, όπου δόθηκε η ευκαιρία σε μέλη της διοίκησης και στελέχη της εταιρείας να συμμετάσχουν σε σημαντικές ανοικτές συζητήσεις, να ενημερωθούν και να ανταλλάξουν απόψεις γύρω από επίκαιρα θέματα, όπως η ενεργειακή κρίση και ο περιορισμός του περιβαλλοντικού αποτυπώματος αλλά και να αναδείξουν άλλα καίρια ζητήματα.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, διεξήχθησαν και κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον εμπορικό & επιχειρησιακό διευθυντή της Grimaldi Group Nunzio Savarese, καθώς και με το νέο διευθύνοντα σύμβουλο των Μινωικών Γραμμών Λουκά Σιγάλα.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν σημαντικά θέματα, όπως η σπουδαιότητα των ακτοπλοϊκών γραμμών της Μεσογείου και η σημασία τους για την σταθερή εμπορική ανάπτυξη, αλλά και η εκτεταμένη ενεργειακή  κρίση και οι επιπτώσεις της στον κλάδο της μεταφοράς.

Να σημειωθεί ότι, το “XXV EUROMED CONVENTION” κάθε χρόνο από το 1997 συγκεντρώνει πάνω από 700 αντιπροσώπους, εκπροσώπους διεθνών και εθνικών κυβερνητικών φορέων, κορυφαίους εκπροσώπους των τομέων logistics, λιμένων, ναυτιλίας και τραπεζών του ευρω-μεσογειακού χώρου.

The post Η MED FRIGO στο “XXV EUROMED CONVENTION” προσκεκλημένη του ομίλου Grimaldi appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα