Η Sixt διευρύνει το δίκτυό της: Νέο κατάστημα στην Πάρο

Νέο κατάστημα λειτουργεί η SIXT στο νησί της Πάρου, στο 10ο χλμ. της περιφερειακής οδού Παροικιάς – Αλυκής, κοντά στο αεροδρόμιο.

Η ανακοίνωση

Ο νέος σύγχρονος σταθμός εξυπηρέτησης στην Πάρο, έρχεται να προστεθεί στην ήδη στρατηγική παρουσία της SIXT στα μεγαλύτερα αεροδρόμια και τις μείζονες τουριστικές περιοχές της Ελλάδας.

Οι Υπηρεσίες της SIXT:

Υπηρεσία
βραχυχρόνιας ενοικίασης, SIXT Rent a Car

Για όσους χρειάζονται ένα αυτοκίνητο για λίγες μόνο μέρες, η υπηρεσία SIXT Rent a Car προτείνει συμφέρουσες λύσεις για κάθε ανάγκη. Sport, Sedan, City, SUV, Luxury, Pick-Up, Van είναι μερικές μόνο από τις επιλογές οχημάτων για να διασφαλίσετε γρήγορες, άνετες και ασφαλείς μετακινήσεις, ξέγνοιαστες διακοπές, αλλά και επαγγελματικές ανάγκες.

Μηνιαία υπηρεσία μίσθωσης, SIXT+

Με δυνατότητα μίσθωσης για όσο χρονικό διάστημα επιθυμεί ο οδηγός και σταθερή μηνιαία συνδρομή, η υπηρεσία SIXT+ αποτελεί την πιο συμφέρουσα λύση μετακίνησης για εταιρείες και ιδιώτες. Επιλέξτε τη και ζήστε την εμπειρία οδήγησης SIXT με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Υπηρεσία μακροχρόνιας μίσθωσης, SIXT Leasing

Η υπηρεσία SIXT Leasing αποτελεί την πιο έξυπνη λύση μακροχρόνιας μίσθωσης. Ο οδηγός πληρώνει ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα για να χρησιμοποιεί το ολοκαίνουριο αυτοκίνητό του και η SIXT αναλαμβάνει την ιδιοκτησία και κατ’ επέκταση τα επακόλουθα έξοδα. Τόσο απλά! Οπότε εσείς ξενοιάζετε απ’ το άγχος του δανείου, της πληρωμής δόσεων αλλά και της επένδυσης μεγάλου κεφαλαίου σε αγορά αυτοκινήτου.

The post Η Sixt διευρύνει το δίκτυό της: Νέο κατάστημα στην Πάρο appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Sixt, Νέο, Πάρο,Sixt, neo, paro