Η Swiss Post πούλησε τη θυγατρική εταιρεία Swiss Post Solutions (SPS)

Η AS Equity Partners, με έδρα το Freienbach και το Λονδίνο, πρόκειται να εξαγοράσει τη θυγατρική εταιρεία της Swiss Post, την Swiss Post Solutions (SPS).

Η SPS είναι πάροχος λύσεων εξωτερικής ανάθεσης επιχειρηματικών διαδικασιών και υπηρεσιών διαχείρισης εγγράφων.

Η Swiss Post θέλει να επικεντρωθεί πλέον

σε υπηρεσίες που σχετίζονται με τη βασική της δραστηριότητα, πουλώντας την SPS με αντίτιμο 375 εκατ. φράγκα.

Ο Roberto Cirillo, Διευθύνων Σύμβουλος της Swiss Post, σχολίασε: «Δεν πήραμε αυτή την απόφαση ελαφρά. Η SPS είναι μια επιτυχημένη εταιρεία.

Ωστόσο, δεν ταιριάζει με την στρατηγική μας, η οποία εστιάζει στις επενδύσεις και την ανάπτυξη που θέτει σαφώς προτεραιότητα στις βασικές μας δραστηριότητες, της εφοδιαστικής και της επικοινωνίας.

Η SPS δεν παρέχει καθολικές υπηρεσίες και αυξάνεται ολοένα και περισσότερο στο εξωτερικό. Αυτό απαιτεί επίσης επενδύσεις.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ακράδαντα ότι η AS Equity Partners είναι ο πιο κατάλληλος συνεργάτης για να διασφαλίσει ότι η SPS θα απολαύσει ένα επιτυχημένο μέλλον, επιτρέποντάς μας ταυτόχρονα να επικεντρωθούμε στις υπηρεσίες μας στον πυρήνα της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας».

Η Swiss Post Solutions (SPS) διαθέτει εργατικό δυναμικό 7.800 ατόμων που εξυπηρετεί πελάτες σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο.

The post Η Swiss Post πούλησε τη θυγατρική εταιρεία Swiss Post Solutions (SPS) appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα