Η παρουσία του Ευτ. Βασιλάκη (AEGEAN) σε εκδήλωση της Volotea και οι συνειρμοί που ακολούθησαν

Παρουσία του προέδρου της AEGEAN Ευτύχη Βασιλάκη, η Volotea παρουσίασε, την Τετάρτη, το πρόγραμμα δρομολογίων της Ελλάδας.

Η Volotea θα προσφέρει φέτος στο αεροδρόμιο της Αθήνας περισσότερες από 680.000 θέσεις (+33% σε σχέση με το 2022) και περισσότερες από 1,4 εκατ. θέσεις, προς και από, το σύνολο της Ελλάδας

(+12% σε σχέση με το 2022).

Η Volotea εκτιμάται ότι, το 2023, θα επιχειρεί σε περισσότερα από 100 αεροδρόμια, με βάσεις σε 19, όπως τις αποκαλεί, μεσαίου μεγέθους ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, μεταξύ αυτών και η Αθήνα.

Η παρουσία του προέδρου της AEGEAN στην εταιρική εκδήλωση της Volotea είχε ως αντικείμενο την ανακοίνωση της ενίσχυσης της μεταξύ τους συνεργασίας, με πτήσεις κοινού κωδικού.

To 2023, 32 δρομολόγια της AEGEAN θα προσφέρονται από την Volotea και 46 δρομολόγια της Volotea θα προσφέρονται αντίστοιχα από τη AEGEAN, ενώ ο συνολικός αριθμός των προσφερόμενων δρομολογίων θα φθάσει τα 90, συμπεριλαμβάνοντας και 15 δρομολόγια που πραγματοποιούνται ξεχωριστά από τις 2 αεροπορικές.

Αρκετοί από τους παρευρισκόμενους αναρωτήθηκαν, εάν η παρουσία του προέδρου της AEGEAN σήμαινε «κάτι περισσότερο».

«Όχι, ούτε εμείς αγοράζουμε τη Volotea, ούτε η Volotea εμάς», εικάζεται ότι ειπώθηκε στο περιθώριο της εκδήλωσης.

Γενικότερα, τα μηνύματα είναι άκρως ενθαρρυντικά για τη φετινή σεζόν, με το θερινό πρόγραμμα της AEGEAN να είναι, σύμφωνα με αναλυτές της αγοράς, ίσως το μεγαλύτερο που έχει καταρτίσει η εταιρεία.

Στη φωτογραφία, από αριστερά: Ο Πρόεδρος της AEGEAN, Ευτύχιος Βασιλάκης, η Valeria Rebasti, Country Manager Italy & Southeastern Europe της Volotea, ο David Crognaletti, Chief Commercial Officer, Cagliari Airport, η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, ΔΑΑ και ο Γιάννης Ράσογλου, Director Network Planning & Airline Partnerships, AEGEAN

Το άρθρο Η παρουσία του Ευτ. Βασιλάκη (AEGEAN) σε εκδήλωση της Volotea και οι συνειρμοί που ακολούθησαν εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα