Κ. Μπήτρος: Η Ελλάδα εφαλτήριο για την επέκταση της Inventio στην Κ. Ευρώπη

Την Ελλάδα ως εφαλτήριο για την επέκταση της Inventio στην ευρύτερη περιοχή της κεντρικής Ευρώπης κατονόμασε, κατά τη διάρκεια ομιλίας του, στο πάνελ “Ο «κρυμμένος θησαυρός» των ελληνικών logistics”, στο πλαίσιο του 1ου Growthfund Summit, ο γενικός διευθυντής της Inventio, Κώστας Μπήτρος.

Όπως είπε συγκεκριμένα, «η στόχευσή μας ήταν πάντα στο εξωτερικό και θεωρούσαμε τις ελληνικές επιχειρήσεις ως το εφαλτήριο για το εξωτερικό».

Σημείωσε ότι η εταιρεία

έχει σημαντικό αποτύπωμα στις αγορές της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας, συνεχίζει την επέκτασή της στη Σερβία, έχοντας θέσει ως στόχο να φθάσει έως και την Γερμανία.

Αναφερόμενος στην ελληνική αγορά χαρακτήρισε τον κλάδο κατακερματισμένο, σημειώνοντας πως τα επόμενα χρόνια θα χρειαστούν σημαντικές επενδύσεις σε αποθήκες και σε παρεμβάσεις στο πλαίσιο των κανόνων του ESG.

«Πρέπει να γεφυρώσουμε το χάσμα σε τεχνολογία, ρομποτική και σε ανθρώπινο δυναμικό», τόνισε.

Τέλος, υπογράμμισε την ανάγκη ενδεχόμενης επέκτασης της χρονικής διάρκειας των περιβαλλοντικών επενδύσεων, υπογραμμίζοντας συγκεκριμένα πως «ενδεχομένως να μην είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν οι περιβαλλοντικές επενδύσεις που απαιτείται εντός της επόμενης εξαετίας.

Το άρθρο Κ. Μπήτρος: Η Ελλάδα εφαλτήριο για την επέκταση της Inventio στην Κ. Ευρώπη εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
k-bitros-i-ellada-efaltirio-gia-tin-epektasi-tis-inventio-stin-kentriki-evropi.htm
Τυχαία Θέματα