Μεταγραφή από την GEFCO στη sennder για την Αικατερίνη Κρανιώτη

Καθήκοντα αντιπροέδρου – shipper sales στην εταιρεία sennder, που αποτελεί ευρωπαϊκό digital freight forwarder, αναλαμβάνει το στέλεχος της ελληνικής εφοδιαστικής αλυσίδας και logistics Αικατερίνη Κρανιώτη.

Η κα Κρανιώτη θα βοηθήσει τις προσπάθειες της εταιρείας να υποστηρίξει τους αποστολείς στην πορεία τους προς την ψηφιοποίηση.

Ειδικότερα, θα είναι υπεύθυνη για το σύνολο των αποστολών της sennder, οδηγώντας την ψηφιοποίηση

της πλατφόρμας, αναπτύσσοντάς την και παρέχοντας βελτιωμένες υπηρεσίες στους πελάτες της. Θα συνεργαστεί στενά με τις ομάδες μεταφορέων της sennder για να τμηματοποιήσει τους πελάτες και να τους παρέχει μια εξατομικευμένη προσφερόμενη υπηρεσία βασιζόμενη στις ανάγκες τους.

«Η βιομηχανία logistics βρίσκεται σε ένα σημείο καμπής – το μέλλον είναι ψηφιακό. Υπάρχει ανάγκη για νέες λύσεις, κάτι που έχω βιώσει από πρώτο χέρι. Ως ένας από τους πρώτους και πλέον μεγαλύτερους παίκτες ψηφιακών οδικών εμπορευματικών μεταφορών του κλάδου, η sennder είναι η πλέον κατάλληλη για να διευκολύνει τη μετάβαση από τις χειροκίνητες λειτουργίες και να σχεδιάσει το μέλλον της οδικής εφοδιαστικής στην Ευρώπη. Είμαι ενθουσιασμένη που γίνομαι μέλος μιας ομάδας που έχει ήδη φέρει στην αγορά τόσες πολλές καινοτόμες λύσεις», είπε η ίδια για τη μεταγραφή της.

Να σημειωθεί ότι, η κα Κρανιώτη διαθέτει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στην GEFCO υπεύθυνη για την αγορά της δυτικής και νότιας Ευρώπης, ενώ πιο πριν θήτευσε σε διάφορες θέσεις στις Kuehne & Nagel, Nestlé, Martin Brower France και Air France.

Β. Βεγ.

The post Μεταγραφή από την GEFCO στη sennder για την Αικατερίνη Κρανιώτη appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεταγραφή, GEFCO, Αικατερίνη Κρανιώτη,metagrafi, GEFCO, aikaterini kranioti