Νέα air cargo υπηρεσία της Maersk ενώνει το Billund (Δανία) με το Hangzhou (Κίνα)

Πραγματοποιήθηκε η παρθενική εμπορευματική πτήση της Maersk, που θα ενώνει το Billund στη Δανία με το Hangzhou στην Κίνα.

Η νέα αεροπορική υπηρεσία μεταφοράς εμπορευμάτων της εταιρείας εγκαινιάστηκε στις 20 Μαρτίου. Στόχος της Maersk είναι η εκτέλεση τριών εβδομαδιαίων πτήσεων, με τρία μετασκευασμένα εμπορευματικά αεροσκάφη Boeing

767-300, τα οποία πρόσφατα προστέθηκαν στον στόλο της Maersk Air Cargo.

Σύμφωνα με την εταιρεία logistics, η εναρκτήρια πτήση σηματοδοτεί επίσης την πρώτη προγραμματισμένη μεταφορά air cargo μεταξύ Δανίας και Ασίας, με το αεροδρόμιο Billund να εκτιμάται ότι «θα αυξήσει σημαντικά την πρόσβαση για υψηλής αξίας και ευαίσθητο φορτίο cargo μεταξύ Σκανδιναβίας, Βόρειας Ευρώπης και Ασίας-Ειρηνικού».

Επιπλέον, το νέο αεροπορικό hub της Maersk στο Billund θα δώσει τη δυνατότητα στους πελάτες της εταιρείας να αποφύγουν τη συμφόρηση και τις καθυστερήσεις που συνήθως παρατηρούνται στα μεγάλα αεροδρόμια.

Να σημειωθεί ότι, οι εγκαταστάσεις του αεροδρομίου στο Billund στεγάζουν μια πλήρως εξοπλισμένη εγκατάσταση εισαγωγών 4000 τ.μ. και εξαγωγών 13.000 τ.μ., ξεχωριστούς χώρους για αποθήκευση ψυχρών και επικίνδυνων εμπορευμάτων.

Επίσης, στο Billund θα υπάρχει μια ομάδα cargo της Maersk Air με πιλότους και προσωπικό συντήρησης αεροσκαφών, μια ομάδα πτητικών λειτουργιών και μια ομάδα διαμετακόμισης εμπορευμάτων.

Το άρθρο Νέα air cargo υπηρεσία της Maersk ενώνει το Billund (Δανία) με το Hangzhou (Κίνα) εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα