Νέα γραφεία για τον όμιλο Grimaldi στην Κίνα

Στις 18 Απριλίου, η Grimaldi Shipping Agency Shanghai -το πρακτορείο του ομίλου Grimaldi στην Κίνα- εγκαινίασε τα νέα της γραφεία.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο διευθύνων σύμβουλος του ιταλικού ομίλου Diego Pacella, και ο Euromed & Far East/Europe Line Manager Luigi Pacella Grimaldi.

Τα νέα γραφεία της Grimaldi

Shanghai βρίσκονται στο Sinar Mas Plaza, τον ψηλότερο ουρανοξύστη στην Παλιά Πόλη, με θέα στο Bund και το Pudong, που είναι από τα σύμβολα της κινεζικής πρωτεύουσας.

Το πρακτορείο του ιταλικού κολοσσού, το οποίο αυτή τη στιγμή διαθέτει μια ομάδα 15 ατόμων υπό τον γενικό διευθυντή Francesco Zhou, ιδρύθηκε πέρυσι «με στόχο την καλύτερη παροχή εξυπηρέτησης στους πελάτες του ομίλου Grimaldi. Αντιπροσωπεύει τον ιταλικό όμιλο στην Κίνα, φροντίζοντας ιδιαίτερα τις σχέσεις με τους τοπικούς κατασκευαστές οχημάτων.

Στην πραγματικότητα, ως απάντηση στην αυξανόμενη ζήτηση για μεταφορές από τους κύριους κατασκευαστές οχημάτων, από το 2022 ο ιταλικός ναυτιλιακός όμιλος έχει δρομολογήσει σύγχρονα πλοία σε τακτικές συνδέσεις προς και από την Άπω Ανατολή».

Σημειώνεται ότι, επί του παρόντος, ο όμιλος συνδέει την Κίνα με τη Μεσόγειο, τη Βόρεια Ευρώπη και τη Δυτική Αφρική με τακτικά δρομολόγια στα λιμάνια της Σαγκάης και της Τιαντζίν, ενώ εξυπηρετεί επίσης εκείνα των Yantai, Lianyungang και Xiamen.

Το άρθρο Νέα γραφεία για τον όμιλο Grimaldi στην Κίνα εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
nea-grafeia-gia-ton-omilo-grimaldi-stin-kina.htm
Τυχαία Θέματα