Νέο hub στις Φιλιππίνες για τη UPS, σε λειτουργία τέλη του 2026

Ανεβάζει την αξία του επενδυτικού της πλάνου στην περιοχή Ασίας – Ειρηνικού η UPS σε πάνω από 250 εκατ. δολ. από τις αρχές του 2023.

Αυτή τη φορά, ο πάροχος logistics συμφώνησε με τη Luzon International Premiere Airport Development Corporation (LIPAD) να επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε Αεροδρόμιο Clark (CRK) στις Φιλιππίνες.

Η κίνηση θα επιτρέψει στην UPS

να ενισχύσει περαιτέρω το portfolio της με ολοκληρωμένες express, εφοδιαστικής αλυσίδας και υγειονομικής περίθαλψης υπηρεσίες logistics.

«Η περιοχή Ασίας-Ειρηνικού συνεχίζει να είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες περιοχές της UPS. Η UPS συνέχισε να επενδύει στο δίκτυό μας για να μεγιστοποιήσει την ταχύτητα και την ευελιξία, να δημιουργήσει λύσεις που αντιμετωπίζουν τη μετατόπιση των παγκόσμιων εμπορικών λωρίδων και να προσφέρει ανθεκτικότητα στους πελάτες μας», δήλωσε ο Wilfredo Ramos, πρόεδρος της UPS Asia Pacific.

Η συμφωνία είναι η τελευταία από μια σειρά πρόσφατων βελτιώσεων δικτύου και εγκαταστάσεων που έχει κάνει η εταιρεία σε όλη την Ασία-Ειρηνικό, συμπεριλαμβανομένων της Σιγκαπούρης, της Ιαπωνίας, της Κίνας, του Βιετνάμ, της Νότιας Κορέας, της Ταϊβάν και του Χονγκ Κονγκ, όπου η UPS ανακοίνωσε ότι θα εγκαινιάσει μια υπερσύγχρονη εγκατάσταση έως το 2028.

«Δραστηριοποιούμαστε στις Φιλιππίνες για περισσότερα από 25 χρόνια, βοηθώντας στη σύνδεση επιχειρήσεων με αγορές στην Ασία και τον Ειρηνικό και πέρα από αυτήν. Οι επενδύσεις που συνεχίζει να κάνει η UPS μέσω αυτής της επέκτασης θα ενισχύσουν το χρόνο διέλευσης σε όλη την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού και θα συνεχίσουν να παρέχουν αξιοπιστία υπηρεσιών για τους πελάτες μας και να θέσουν την UPS για μακροπρόθεσμη ανάπτυξη», πρόσθεσε ο Ramos.

Από το 2022, η UPS έχει επενδύσει εντατικά στο κομμάτι του healthcare με το UPS Premier σε 9 αγορές στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού. Το 2023, η εταιρεία πρόσθεσε πάνω από 22.000 τ.μ. χώρων διαχείρισης, αποθήκευσης και διανομής ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας σε Σιγκαπούρη και Αυστραλία. Επιπλέον 12.000 τ.μ. σχεδιάζονται για το 2024.

Να σημειωθεί ότι, η κατασκευή του νέου hub Clark πρόκειται να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2025 και αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία στα τέλη του 2026.

Το άρθρο Νέο hub στις Φιλιππίνες για τη UPS, σε λειτουργία τέλη του 2026 εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
neo-hub-stis-filippines-apo-ti-ups.htm
Τυχαία Θέματα
Νέο, Φιλιππίνες, UPS,neo, filippines, UPS