Νέο κέντρο διαλογής δεμάτων εγκαινίασε στη Ζυρίχη η Swiss Post

Σε επιχειρησιακή λειτουργία τέθηκε το νέο περιφερειακό κέντρο διαλογής δεμάτων της Swiss Post στο Rümlang, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Dielsdorf στη Ζυρίχη.

Επιμέλεια: Βάσω Βεγιάζη

Το κέντρο έχει ικανότητα ταξινόμησης δεμάτων περίπου 5.000 τεμάχια την ώρα, με τα μηχανήματα να λειτουργούν με πλήρη ταχύτητα.

Όπως επισημαίνεται, η Swiss Post επένδυσε συνολικά 11 εκατ. φράγκα για τη μετατροπή της πρώην βιομηχανικής αποθήκης, δημιουργώντας περίπου 60 νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή.

Κατά τη διάρκεια

των εγκαινίων, ο Stefan Nolte, επικεφαλής του τμήματος Logistics Services Operations της Swiss Post, εξήγησε: «Το κέντρο διαλογής δεμάτων στη βιομηχανική περιοχή Riedmatt είναι τύχη για εμάς», καθώς οι χώροι Logistics σε υπάρχουσες βιομηχανικές περιοχές είναι σπάνιοι και η τοποθεσία κοντά στον αυτοκινητόδρομο είναι ιδανική όσον αφορά τις συγκοινωνιακές συνδέσεις.

Με το νέο κέντρο δεμάτων μικρύνει τις αποστάσεις παραδόσεων, η εταιρεία θέλει να συνεχίσει να επεξεργάζεται αποτελεσματικά τους όγκους δεμάτων και να τους παραδίδει εγκαίρως.

Στόχος της εταιρείας είναι να επεκτείνει την υποδομή διαλογής και παράδοσης και να διευρύνει το δίκτυο logistics της εκσυγχρονίζοντας τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις και ανοίγοντας επιπλέον νέα περιφερειακά κέντρα δεμάτων.

«Η Swiss Post εστιάζει στην εγγύτητα με τους πελάτες της και τις μικρές αποστάσεις», είπε ο Nolte, συμπληρώνοντας ότι το νέο κέντρο σημαίνει ότι η εταιρεία μπορεί να συντομεύσει τους χρόνους επεξεργασίας δεμάτων, να αποφύγει τις μεγάλες αποστάσεις μεταφοράς και, με τη σειρά της, να προστατεύσει το περιβάλλον.

Στο παρελθόν, η Swiss Post επεξεργαζόταν τα δέματα από και για την περιοχή Unterland της Ζυρίχης στο Frauenfeld και στο Urdorf, αλλά στο μέλλον αυτό δεν θα είναι πλέον απαραίτητο.

Να σημειωθεί ότι, εκτός από το Rümlang, η Swiss Post θα ανοίξει νέα περιφερειακά κέντρα δεμάτων στο Buchs και στο Pratteln μέχρι τις αρχές του 2023.

The post Νέο κέντρο διαλογής δεμάτων εγκαινίασε στη Ζυρίχη η Swiss Post appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα