Ο όμιλος Grimaldi προμηθεύεται 59 μηχανήματα από το Forkliftcenter

Ο ιταλικός όμιλος Grimaldi συνήψε νέα συμφωνία με το Forkliftcenter, ένα one-stop shop για περονοφόρα και λιμενικό εξοπλισμό, για την προμήθεια 59 μηχανημάτων.

Η παράδοση του νέου εξοπλισμού έχει ήδη ξεκινήσει και αφορά 15 Konecranes 42 τόνων βαρέων οχημάτων, 6 περονοφόρα 12 τόνων, 12 Bobcat φορτωτές, 8 περονοφόρα Toyota 7 τόνων, 8 περονοφόρα Yale

2,5 τόνων με ιστό triplex και 10 περονοφόρα Toyota 2,5 τόνων με ιστό triplex.

Όπως επισημαίνεται, σε σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία εκτείνεται πέρα από την προμήθεια των μηχανημάτων, με το Forkliftcenter να αναλαμβάνει επίσης τη συντήρηση και το service του εξοπλισμού του λιμενικού εξοπλισμού της Grimaldi.

«Δουλέψαμε για πρώτη φορά με τον Grimaldi πριν από 10 χρόνια», σημείωσε ο André de la Porte, διευθύνων σύμβουλος και ιδιοκτήτης του ομίλου Forkliftcenter. Όπως είπε, «Αυτή η νέα συμφωνία, συμπεριλαμβανομένης της συντήρησης και του service, βασίζεται σε αυτά τα θεμέλια, διαμορφώνοντας μια ισχυρή εταιρική σχέση».

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε και να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με το Forkliftcenter, προς το αμοιβαίο συμφέρον και των δύο μας», δήλωσε ο Mario Fuduli, επικεφαλής του Τμήματος Προμηθειών του ομίλου Grimaldi. «Μέσω αυτής της νέας συμφωνίας θα είμαστε σε θέση να ενισχύσουμε περαιτέρω τη διακίνησης φορτίου με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας», κατέληξε.

Το άρθρο Ο όμιλος Grimaldi προμηθεύεται 59 μηχανήματα από το Forkliftcenter εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
o-omilos-grimaldi-promithevetai-59-michanimata-apo-to-forkliftcenter.htm
Τυχαία Θέματα