Ο όμιλος Posti εξαγόρασε τη σουηδική εταιρεία logistics Veddestagruppen

Ο όμιλος Posti προχώρησε στην εξαγορά ολόκληρου του μετοχικού κεφαλαίου της σουηδικής εταιρείας logistics Veddestagruppen.

Μετά το κλείσιμο του deal -υπολογίζεται εντός του α’ τριμήνου του 2022- η Veddestagruppen θα συγχωνευθεί με τη σουηδική θυγατρική του ομίλου Posti, Aditro Logistics,

ενώ προς το παρόν τα δύο μέρη συμφώνησαν να μην αποκαλύψουν το αντίτιμο της εξαγοράς.

Η Veddestagruppen ιδρύθηκε το 1992 και δραστηριοποιείται στην περιοχή της Στοκχόλμης. Το 2020, κατέγραψε καθαρές πωλήσεις περίπου 18 εκατ. ευρώ, ενώ απασχολεί περίπου 300 άτομα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορούμε τώρα να ξεκινήσουμε το κοινό μας ταξίδι με τη Veddestagruppen. Αυτή η εξαγορά είναι απόλυτα σύμφωνη με τους στρατηγικούς μας στόχους και επιταχύνει τη μετάβασή μας σε έναν ισχυρό “παίκτη” στο e-commerce και ενισχύει τη θέση μας στο B2B.

Θα βελτιώσουμε το κομμάτι του end-to-end logistics για τις εταιρείες όλων των μεγεθών στο ηλεκτρονικό εμπόριο, το λιανικό εμπόριο και τα ταχείας κυκλοφορίας καταναλωτικά αγαθά. Πλέον γινόμαστε ένα one-stop-shop για τα logistics», σχολίασε ο Per Zandrén, διευθύνων σύμβουλος της Aditro Logistics.

The post Ο όμιλος Posti εξαγόρασε τη σουηδική εταιρεία logistics Veddestagruppen appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα
Posti,Veddestagruppen