Όταν η ασφάλεια συναντά τα logistics: Δωρεάν διαγνωστικός έλεγχος Covid-19 σε όλους τους εργαζόμενους της Transcombi Express

Λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση των κρουσμάτων και τις οδηγίες της ελληνικής Πολιτείας, η Transcombi Express προχώρησε στην εφαρμογή δωρεάν διαγνωστικού ελέγχου Covid-19 σε όλους τους εργαζόμενους.

Η εταιρεία απασχολεί 106 εργαζόμενους στον Ταύρο, τα Οινόφυτα και τον Ασπρόπυργο, στους οποίους διεξήχθη δωρεάν τεστ Covid – 19.

Από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης της πανδημίας, η Transcombi Express

προχώρησε στην υλοποίηση των απαιτούμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων, με γνώμονα την προστασία  εργαζομένων και πελατών.

Τα εν λόγω υγειονομικά πρωτόκολλα εφαρμόστηκαν σε όλες τις εγκαταστάσεις της εταιρείας, η οποία επικαιροποίησε την επιχειρησιακή λειτουργία της στα νέα δεδομένα.

Στόχος της εταιρείας είναι η ασφαλής επιστροφή όλων των εργαζομένων στις θέσεις εργασίας μετά το πέρας των θερινών διακοπών, αλλά και η προστασία της δημόσιας υγείας σε αυτή την κρίσιμη χρονική συγκυρία.

Η Transcombi Εxpress, πέρα από τις ανωτέρω δράσεις, συμμετέχει ενεργά στην αντιμετώπιση της πανδημίας, καθώς επιλέχθηκε, από την ελληνική Πολιτεία, για την μεταφορά ιατροφαρμακευτικού υλικού, με τελικούς αποδέκτες τα νοσοκομεία όλης της χώρας.

The post Όταν η ασφάλεια συναντά τα logistics: Δωρεάν διαγνωστικός έλεγχος Covid-19 σε όλους τους εργαζόμενους της Transcombi Express appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όταν, Δωρεάν, Covid-19, Transcombi Express,otan, dorean, Covid-19, Transcombi Express