Πολλά τα οφέλη από τον αγροτικό διανομέα των ΕΛΤΑ. Οι υπηρεσίες που προσφέρει σε κάθε απομακρυσμένο σημείο της Ελλάδας

Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του δικτύου και των υπηρεσιών τους, τα ΕΛΤΑ επιδιώκουν την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών, ακόμη και στην πόρτα τους, σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι πελάτες των ΕΛΤΑ σε κάθε περιοχή και χωριό της περιφέρειας έχουν, σύμφωνα με στελέχη του Οργανισμού, τη δυνατότητα, μέσω του αγροτικού διανομέα, να ολοκληρώσουν από τον χώρο τους κάθε ταχυδρομική συναλλαγή, εκτός από τις τραπεζικές συναλλαγές, χωρίς να χρειάζεται

να επισκεφθούν κάποιο κατάστημα των ΕΛΤΑ.

Ο αγροτικός διανομέας μπορεί να διαχειριστεί εξ ολοκλήρου την ταχυδρομική αποστολή, να εισπράττει αντικαταβολές, να διανέμει συντάξεις, να πουλήσει γραμματόσημα και να εξοφλεί, εκ μέρους των πελατών, οποιοδήποτε λογαριασμό.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι πελάτες για να εξυπηρετηθούν από τον αγροτικό διανομέα είναι ένα απλό τηλεφώνημα στο κατάστημα της περιοχής τους.

Το άρθρο Πολλά τα οφέλη από τον αγροτικό διανομέα των ΕΛΤΑ. Οι υπηρεσίες που προσφέρει σε κάθε απομακρυσμένο σημείο της Ελλάδας εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
polla-ta-ofeli-apo-ton-agrotiko-dianomea-ton-elta-oi-ypiresies-pou-prosferei-se-kathe-apomakrysmeno-simeio-tis-elladas.htm
Τυχαία Θέματα