Προς ένα μεγάλο deal σε μεταφορές / logistics: Σε συζητήσεις EOS Capital Partners και SEAGULL

Σε προχωρημένες συζητήσεις για την είσοδό της στον όμιλο SEAGULL, με μειοψηφικό ποσοστό, είναι η EOS Capital Partners του Απόστολου Ταμβακάκη.

Του Φώτη Φωτεινού 

Οι συζητήσεις με την SEAGULL, η οποία συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους ελληνικούς ομίλους διεθνών μεταφορών και Logistics, αναφέρονται στην εξαγορά του 49%.

Μεταξύ των εταιρειών που έχει στο portfolio της o Όμιλος της SEAGULL είναι και η εταιρεία

ταχυμεταφορών WEBOXIT.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κύκλος εργασιών του Ομίλου της SEAGULL ανήλθε το 2021 στα 150 εκατ. ευρώ.

Η ανωτέρω συμφωνία φανερώνει τη δυναμική του κλάδου των εμπορευματικών μεταφορών / logistics της Ελλάδας, ο οποίος – το τελευταίο διάστημα – εμφανίζει έντονη κινητικότητα, καθώς funds και εταιρείες real estate αποκτούν συμμετοχές σε εταιρείες του κλάδου, όπως φάνηκε από τις συμφωνίες μεταξύ HIG Capital και MAKIOS Logistics, αλλά και SARMED με BriQ Properties.

Γενικότερα, οι αυξημένες ανάγκες αποθήκευσης προϊόντων, λόγω της εκτόξευσης του ηλεκτρονικού εμπορίου και των “αρρυθμιών” στην εφοδιαστική αλυσίδα, έχουν ως αποτέλεσμα την αντίστοιχη αύξηση της ζήτησης για προηγμένες υπηρεσίες μεταφορών και logistics, όπως για χώρους υψηλής ποιότητας, με χρήση αυτοματισμών, αλλά και παροχής υπηρεσιών αξιόπιστων ταχυμεταφορών.

The post Προς ένα μεγάλο deal σε μεταφορές / logistics: Σε συζητήσεις EOS Capital Partners και SEAGULL appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα