Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της σημερινής επίσκεψης του Προέδρου της Τουρκίας

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (σταδιακή και προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης), σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής του Κέντρου της Αθήνας βρίσκονται σε ισχύ λόγω της επίσκεψης του Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες, ενδεικτικά,

σε τμήματα των κάτωθι οδικών αξόνων:

Λ. Κατεχάκη,Λ. Μεσογείων,Λ. Βασ. Σοφίας,Λ. Κηφισίας,Λ. Βασ. Κωνσταντίνου,Λ. Βασ. Αμαλίας,Λ. Αλεξάνδρας,Μιχαλακοπούλου,Σταδίου,Πανεπιστημίου καιΑκαδημίας.

Από τη Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων, ενώ οι οδηγοί των οχημάτων παρακαλούνται για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Το άρθρο Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της σημερινής επίσκεψης του Προέδρου της Τουρκίας εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
se-ischy-kykloforiakes-rythmiseis-logo-tis-episkepsis-tou-proedrou-tis-tourkias.htm
Τυχαία Θέματα