Σταματά την παραγωγή αμαξωμάτων για λεωφορεία η Scania στο Słupsk της Πολωνίας

Αναδιαμορφώνει τις δραστηριότητές της στο τμήμα λεωφορείων και πούλμαν η Scania, θέλοντας να εξασφαλίσει κερδοφόρα ανάπτυξη στο μεταβαλλόμενο περιβάλλον της αγοράς.

Επιμέλεια: Βάσω Βεγιάζη

Για το λόγο αυτό, η αυτοκινητοβιομηχανία έλαβε την απόφαση να σταματήσει την παραγωγή αμαξωμάτων για σασί λεωφορείων Scania στο εργοστάσιο στο Słupsk της Πολωνίας.

Η παραγωγή αμαξωμάτων θα τερματιστεί σταδιακά

έως το α’ τρίμηνο του 2024, ενώ όπως επισημαίνεται η απόφαση δεν θα επηρεάσει την παραγωγή σασί στο Słupsk ούτε άλλες οντότητες της Scania στην Πολωνία.

Όπως σημειώνεται, «η αγορά λεωφορείων και πούλμαν επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από την πανδημία και παρόλο που έχει σταδιακά επανέλθει, ο ρυθμός ανάκαμψης είναι αργός, ο ανταγωνισμός αυξανόμενος και η επερχόμενη νομοθεσία απαιτεί σημαντικές επενδύσεις σε νέα τεχνολογία, τώρα και στο μέλλον».

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι η επιχείρηση λεωφορείων και πούλμαν θα συνεχίσει να αποτελεί σημαντικό μέρος της προσφοράς της Scania στο μέλλον, αλλά χρειαζόμαστε μια ενημερωμένη στρατηγική που θα μας επιτρέπει να εκπληρώνουμε την υπόσχεση των πελατών μας και να διασφαλίζουμε μια κερδοφόρα επιχείρηση παγκοσμίως», είπε ο Stefano Fedel, υπεύθυνος Πωλήσεων & Μάρκετινγκ στη Scania.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «Χρησιμοποιώντας την εμπειρία της Scania, θα παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν υπηρεσίες, χρηματοδότηση, λύσεις χρέωσης και έξυπνα συστήματα μεταφοράς».

Το άρθρο Σταματά την παραγωγή αμαξωμάτων για λεωφορεία η Scania στο Słupsk της Πολωνίας εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
stamata-tin-paragogi-amaxomaton-gia-leoforeia-i-scania-sto-supsk-tis-polonias.htm
Τυχαία Θέματα