Στις 12/5 οι γραπτές εξετάσεις για Συμβούλους Ασφαλούς Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων (ΣΑΜΕΕ) ADR

Στις 12 Μαΐου 2023 και ώρα 10 π.μ. θα πραγματοποιηθούν οι γραπτές εξετάσεις για την αρχική χορήγηση, ανανέωση και επέκταση ισχύος πιστοποιητικού Συμβούλου Ασφαλούς Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων για οδικές μεταφορές (ADR) στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Για τις εξετάσεις αρχικής χορήγησης, οι εκπαιδευτικοί φορείς υποβάλλουν καταστάσεις των υποψηφίων που επιθυμούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις για αρχική χορήγηση και επέκταση πιστοποιητικού οι οποίοι ολοκλήρωσαν επιτυχώς την εκπαίδευση σε χρονικό

διάστημα που δεν υπερβαίνει το ένα (1) έτος από την ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων.

Οι καταστάσεις περιλαμβάνουν τα ακόλουθα στοιχεία ανά υποψήφιο: ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου, δ/νση μονίμου κατοικίας, τίτλο σπουδών, αριθμό ισχύουσας άδειας παραμονής ή άδειας εργασίας (για αλλοδαπούς). Οι υποψήφιοι αναγράφονται με αλφαβητική σειρά ανάλογα με το πρόγραμμα κατάρτισης που παρακολούθησαν, το είδος του πιστοποιητικού που επιθυμούν να αποκτήσουν, ξεχωριστά για αρχική εξέταση και επέκταση. Οι καταστάσεις πρέπει να υποβληθούν μέχρι την 4η Μαΐου 2023 στο e-mail: e.evangelatou@yme.gov.gr.

Για τις εξετάσεις ανανέωσης, οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στις εξετάσεις ανανέωσης οφείλουν να υποβάλουν αίτηση σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα στο e-mail: e.evangelatou@yme.gov.gr. Οι αιτήσεις για συμμετοχή στις εξετάσεις ανανέωσης πιστοποιητικού, πρέπει να υποβληθούν μέχρι την 4η Μαΐου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Το άρθρο Στις 12/5 οι γραπτές εξετάσεις για Συμβούλους Ασφαλούς Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων (ΣΑΜΕΕ) ADR εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα