Στο Logistics Center του Μασούτη, στο Καβαλάρι Θεσ/νίκης, τουρκική επιχειρηματική αποστολή

Στο Κέντρο Αποθήκευσης και Διανομής (Logistics Center) της εταιρείας Μασούτης, στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης, βρέθηκε τουρκική επιχειρηματική αποστολή, η οποία επισκέφτηκε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ).

Η αποστολή ξεναγήθηκε στις υπερσύγχρονες αποθηκευτικές και ψυκτικές εγκαταστάσεις του Κέντρου από τον Αργύρη Αργυρίου, διευθυντή του Logistics Center, παρουσία

της διευθύντριας Ποιοτικού Ελέγχου Αυγουστίνας Γκαλιτσοπούλου και του Χρήστου Τσατσανιά, διευθυντή Τεχνικής Υποστήριξης του ομίλου.

Μνημόνιο Συνεργασίας με ΕΒΕΘ

Ειδικότερα, η αποστολή αποτελούμενη από 33 εκπροσώπους τουρκικών επιχειρήσεων με επικεφαλής τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Cerkezkoy, βρέθηκε στη χώρας καθώς επισκέφτηκε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ).

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου, την αποστολή υποδέχθηκε ο Παναγιώτης Μενεξόπουλος, γενικός γραμματέας ΕΒΕΘ, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο Ahmet Cetin, πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Cerkezkoy, ο Serkan Gedik, γενικός πρόξενος της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη και ο Άρης Ραδιόπουλος, πρόξενος της Ελλάδας στην Αδριανούπολη, που εστίασαν στη σημασία ενδυνάμωσης της ελληνοτουρκικής επιχειρηματικής συνεργασίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, υπογράφτηκε Μνημόνιο Συνεργασίας ανάμεσα στα δύο Επιμελητήρια και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν κατ΄ ιδίαν επιχειρηματικές συναντήσεις (Β2Β) με εκπροσώπους ελληνικών επιχειρήσεων.

Να σημειωθεί ότι, το Cerkezkoy βρίσκεται 110 χλμ. δυτικά της Κωνσταντινούπολης και θεωρείται βιομηχανική ζώνη. Tο ΕΒΕ του Cerkezkoy απαριθμεί πάνω από 7.000 μέλη, τα περισσότερα των οποίων δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα του εμπορίου και της βιομηχανίας και ιδίως στους κλάδους των πλαστικών, ελαστικών, βιομηχανικού εξοπλισμού, καλλυντικών, χημικών, δόμησης, κλωστοϋφαντουργίας, αυτοκινητοβιομηχανίας, μεταλλουργίας και ενέργειας.

Το άρθρο Στο Logistics Center του Μασούτη, στο Καβαλάρι Θεσ/νίκης, τουρκική επιχειρηματική αποστολή εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
sto-logistics-center-tou-masouti-sto-kavalari-thesnikis-tourkiki-epicheirimatiki-apostoli.htm
Τυχαία Θέματα