Στο υπ. Ανάπτυξης η ΠΟΕΙΑΤΑ για τα προβλήματα με εγκατάσταση POS στα ταξί

Τον γενικό γραμματέα Εμπορίου, Σωτήρη Αναγνωστόπουλο, επισκέφτηκε το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί (ΠΟΕΙΑΤΑ) στο υπουργείο Ανάπτυξης, προκειμένου να συζητήσουν όλα τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο και άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

Η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας αποτελούνταν από τον πρόεδρο Κασιδιάρη Σεραφείμ, τον αντιπρόεδρο Παναγιώτη Σκέντζο, τον γ.γ. Πετράκη Λευτέρη και τον ταμία Μαραγκάκη Βασίλη.

Στην

συζήτηση κυριάρχησαν τα προβλήματα που έχουν προκύψει σε μερίδα επαγγελματιών με την υποχρεωτική εγκατάσταση POS στα ταξί και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης του υπουργείου, όπως το πρόβλημα που έχει προκύψει με τις τράπεζες, ώστε να μπορέσουν να χορηγήσουν μηχανήματα POS σε ανήλικους ιδιοκτήτες ταξί και η απαλλαγή υποχρεωτικής εγκατάστασης τους σε όσους ιδιοκτήτες δεν έχουν την εκμετάλλευση της ταμειακής στο όνομά τους.

Ο κ. Αναγνωστόπουλος δεσμεύτηκε ότι τις επόμενες ημέρες θα δοθούν οι απαραίτητες διευκρινιστικές, ώστε οι επαγγελματίες του κλάδου να μην βρεθούν εκπρόθεσμοι και έρθουν αντιμέτωποι με κυρώσεις που προκύπτουν από τον νόμο από την στιγμή που δεν φέρουν ευθύνη οι ίδιοι.

Το άρθρο Στο υπ. Ανάπτυξης η ΠΟΕΙΑΤΑ για τα προβλήματα με εγκατάσταση POS στα ταξί εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
sto-yp-anaptyxis-i-poeiata-gia-ta-provlimata-me-egkatastasi-pos-sta-taxi.htm
Τυχαία Θέματα