Από την K+N η αποθήκευση και διανομή των προϊόντων της Mustela

Η Kuehne+Nagel υπέγραψε πολυετή συμφωνία με τη γαλλική Laboratoires Expanscience για την αποθήκευση, τη συλλογή και τη διανομή καλλυντικών της Mustela.

Στο Siziano της Βόρειας Ιταλίας, ο πάροχος υπηρεσιών logistics λειτουργεί ένα κέντρο διανομής που είναι σε θέση να καλύψει τις απαιτήσεις της βιομηχανίας καλλυντικών και υγειονομικής περίθαλψης, προσφέροντας επιλογή single part picking, ποιοτικό έλεγχο σε εισερχόμενα και εξερχόμενα προϊόντα, ετικετοποίηση,

συσκευασία και επανασυσκευασία.

Η Kuehne+Nagel θα επιβλέπει την εγχώρια διανομή για τα καταστήματα λιανικής, τα φαρμακεία, τα φαρμακεία και τα καταστήματα βρεφών της Mustela. Παράλληλα, αξιοποιώντας το δικό της WMS, η Kuehne+Nagel στοχεύει στη βελτιστοποίηση της απόδοσης και στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων εφοδιαστικής της Mustela, συμπεριλαμβανομένων των εποχιακών διακυμάνσεων, των τάσεων και της διάρκειας ζωής του προϊόντος.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την Kuehne+Nagel για την αποθήκευση και τη διανομή των προϊόντων μας, καθώς μοιραζόμαστε την ίδια αφοσίωση στην παροχή ποιοτικών προϊόντων, ενώ προσπαθούμε να μειώσουμε τον αντίκτυπό μας στον πλανήτη όσο το δυνατόν περισσότερο. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε και να έχουμε θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον και τους ανθρώπους», δήλωσε η Roberta Bonacina, γενική διευθύντρια της Laboratoires Expanscience Italy.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μας επέλεξε ένας τόσο διάσημος πελάτης όπως η Mustela, κάτι που επιβεβαιώνει την εξειδικευμένη μας ικανότητα στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης και των καλλυντικών», ανέφερε ο Ruggero Poli, Εγχώριος Διευθυντής της Kuehne+Nagel Ιταλίας.

Το άρθρο Από την K+N η αποθήκευση και διανομή των προϊόντων της Mustela εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
tin-apothikefsi-kai-dianomi-ton-proionton-tis-mustela-analamvanei-i-kn.htm
Τυχαία Θέματα