Το 1ο Sustainable Automation Event διοργάνωσε η CMA D. ARGOUDELIS & CO

Η εταιρεία CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. ολοκλήρωσε την εκδήλωση Sustainable Automation Event, σε συνεργασία με τη FESTO, στις 15 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Margi.

Έμπειρα στελέχη των δύο εταιρειών παρουσίασαν στους συμμετέχοντες του ναυτιλιακού & βιομηχανικού τομέα λύσεις αυτοματισμού αλλά και το καινοτόμο τερματικό κίνησης VTEM με live demonstration.

Σύμφωνα

με σχετική ανακοίνωση, «Η παρακολούθηση μιας εκδήλωσης που εστιάζει στην ενεργειακή απόδοση, τη βιωσιμότητα, την τεχνητή νοημοσύνη και τις νέες λύσεις αυτοματισμού μπορεί να ωφελήσει τις εταιρείες του ναυτιλιακού και βιομηχανικού τομέα και τα στελέχη τους, καθώς μειώνει το κόστος, βελτιώνει τη βιωσιμότητα, ενισχύει την ανταγωνιστικότητα, προάγει την ασφάλεια, επιτρέπει την πρόσβαση σε προηγμένες τεχνολογίες, διευκολύνει τη δικτύωση και τη συνεργασία και διασφαλίζει τη συμμόρφωση με τις κανονιστικές διατάξεις».

Οι Ιωάννης και Νικόλαος Αργουδέλης, Διευθύνοντες Σύμβουλοι της CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. δήλωσαν: «Ήταν τιμή για την CMA να συνεργαστεί με απόλυτη επιτυχία για ακόμα μια φορά με την FESTO και ελπίζουμε ότι οι πελάτες μας βρήκαν όλη την θεματολογία της εκδήλωσης αυτής ενδιαφέρων».

Το άρθρο Το 1ο Sustainable Automation Event διοργάνωσε η CMA D. ARGOUDELIS & CO εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
to-1o-sustainable-automation-event-diorganose-i-cma-d-argoudelis--co.htm
Τυχαία Θέματα