Το 32% του παγκόσμιου στόλου χύδην ξηρού φορτίου αντιπροσωπεύει η INTERCARGO

Η Διεθνής Ένωση Πλοιοκτητών Χύδην Ξηρού Φορτίου (INTERCARGO) αντιπροσωπεύει πλέον το 32% του παγκόσμιου στόλου χύδην ξηρού φορτίου (συνολικά) DWT, φτάνοντας «σε ένα ιστορικό ορόσημο αριθμού μελών», σύμφωνα με την ίδια.

Ειδικότερα, η INTERCARGO, η οποία συνεδριάζει στο Ντουμπάι αυτή την εβδομάδα, διαθέτει πλέον στον παγκόσμιο στόλο με πάνω από 3.200 bulkers εγγεγραμμένα, που ανήκουν σε περισσότερους από 155 ιδιοκτήτες/διαχειριστές/διαχειριστές ξηρού φορτίου, ενώ τα μέλη της αποτελούνται από 90 συνδεδεμένες εταιρείες..

Επίσης, τα μέλη

της INTERCARGO, που προέρχονται από 30 χώρες, που εκμεταλλεύονται κατά κύριο λόγο πλοία μεταφοράς χύδην φορτίου, όπως άνθρακα, σιτηρά, σιδηρομετάλλευμα και άλλα χύδην εμπορεύματα.

Ο δρ. Κώστας Γκώνης, γενικός γραμματέας της INTERCARGO

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η INTERCARGO διαδραματίζει ενεργό ρόλο στη διεθνή ναυτιλιακή ρυθμιστική κοινότητα, συμπεριλαμβανομένου του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού, όπου έχει έχει την ιδιότητα του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού (ΜΚΟ), και ως μέλος του forum της ναυτιλιακής βιομηχανίας Round Table.

Σχολιάζοντας την αύξηση των μελών, ο δρ. Κώστας Γκώνης, γενικός γραμματέας της INTERCARGO, ανέφερε: «Η INTERCARGO είναι μια ένωση με ισχυρή διεθνή φωνή και μεγάλο βάρος στη ναυτιλιακή βιομηχανία. Η προοδευτική μας αναπτυξιακή πορεία τα τελευταία χρόνια, μαζί με το υψηλό ποσοστό διατήρησής του, αντικατοπτρίζει τη σημασία της αφοσιωμένης εργασίας που επιτελούμε για λογαριασμό των παγκόσμιων μελών μας».

Το άρθρο Το 32% του παγκόσμιου στόλου χύδην ξηρού φορτίου αντιπροσωπεύει η INTERCARGO εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα