Το “τιμόνι” της Fraport AG παραμένει στον Stefan Schulte για 3 χρόνια ακόμη

Ο δρ Stefan Schulte θα παραμείνει διευθύνων σύμβουλος της Fraport AG για τρία ακόμη χρόνια, σύμφωνα με σημερινή απόφαση του Εποπτικού Συμβουλίου του ομίλου.

Επιμέλεια: Β. Βεγιάζη

Πρακτικά αυτό συνεπάγεται ότι, το συμβόλαιο του δρ. Schulte θα ανανεωθεί για την περίοδο αρχής γενομένης από την 1η Σεπτεμβρίου 2024 έως την 31η Αυγούστου 2027.

Όπως σημειώνεται, με την εν λόγω απόφαση, «το Εποπτικό Συμβούλιο αναγνωρίζει την επιτυχία του δρ. Schulte στην ανάπτυξη

των δραστηριοτήτων του ομίλου Fraport εντός και εκτός Γερμανίας».

«Ο Stefan Schulte έχει σφυρηλατήσει μια βιώσιμη στρατηγική, μετατρέποντας τη Fraport σε έναν από τους κορυφαίους διεθνείς παρόχους αεροδρομίων στον κόσμο. Η Fraport είναι επιτυχημένη και οδεύει προς τη σωστή κατεύθυνση», δήλωσε ο Michael Boddenberg, υπουργός Οικονομικών της Έσσης και πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Fraport AG.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «Παρά τις σημαντικές αναταράξεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο δρ. Schulte παρέμεινε αφοσιωμένος σε σημαντικά έργα που επικεντρώνονται στο μέλλον και έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο με την υλοποίησή τους».

Αξίζει να αναφερθεί ότι, ο Stefan Schulte ξεκίνησε την καριέρα του στην Fraport AG ως CFO της εταιρείας. Εκτός όμως από τα χρέη οικονομικού διευθυντή, ανέλαβε και τη θέση του αναπληρωτή προέδρου τον Απρίλιο του 2007, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2009 κατέχει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Το άρθρο Το “τιμόνι” της Fraport AG παραμένει στον Stefan Schulte για 3 χρόνια ακόμη εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
to-timoni-tis-fraport-ag-paramenei-ston-stefan-schulte-gia-3-chronia-akomi.htm
Τυχαία Θέματα