2ο RETHYMNO EASTER CUP 2023 – Στις 27 οι ποδοσφαιρικές ακαδημίες – 1000 και πλέον ποδοσφαιριστές θα λάβουν μέρος

Διευρύνεται κι άλλο, μέρα με την ημέρα το διεθνές παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου «Rethymno Easter Cup 2023″ που θα διεξαχθεί το τριήμερο 20, 21 και 22 Απριλίου σε 5 γήπεδα της πόλης (Σοχώρα, Μισίρια, Αρμένους, Ατσιπόπουλο, ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης”)!

Μετά τους 16 συλλόγους που δήλωσαν συμμετοχή (ένας από την Κύπρο, ένας

από τον Πειραιά (Ολυμπιακός) και άλλοι 14 από την Κρήτη), σειρά έχουν οι ακαδημίες του νομού Ρεθύμνου που σχεδόν όλες, 11 δήλωσαν “παρούσες” σ’ ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές που θα κοσμήσουν τα γήπεδα του Ρεθύμνου αγγίζουν τους 1000! Aριθμός ρεκόρ που αναμένεται να διευρυνθεί κι άλλο ενόσω οι δηλώσεις των συμμετοχών παραμένουν ακόμη ανοικτές.

Ποιοί το διοργανώνουν

Παιδιά ηλικιακής κατηγορίας Κ8, Κ10, Κ12, Κ14, Κ16 και Κ17 προετοιμάζονται εντατικά για να δείξουν τις δυνατότητες που έχουν μέσα από την πρωτοβουλία της Σχολής Ολυμπιακού Ρεθύμνου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, με ειδικό συνεργάτη τον Αστέρα Ρεθύμνου και φυσικά με την υποστήριξη του δήμου Ρεθύμνου.

Οι σύλλογοι από το Ρέθυμνο

Οι ομάδες του Ρεθύμνου που δήλωσαν συμμετοχή είναι οι εξής: Επισκοπή, Αστέρας Ρεθύμνου, ΟΦΗ Ρεθύμνου, Ολυμπιακός Ρεθύμνου, Άρης, Αστέρας Περάματος, ΕΑΠ, ΟΦ Αρμένων, Ρεθυμνιακός, Δόξα Πλατανέ, Φοίνικας.

Κατόπιν έχουμε τις εξής εκτός νομού:

Κύπρος: Ακαδημία “Ευθυμιάδη”

Πειραιά: Ολυμπιακός Πειραιώς

Χανιά: Calcetto Χανίων, Πλατανιάς Χανίων

Ηράκλειο: ΟΦΗ, Εργοτέλης, Αθλόποπλις, Lido, ΠΟ Ατσαλένιος, Δαμάστα, Μοίρες, Φαιστός, Πήγασος, Τυμπάκι.

Λασίθι: Ποσειδώνας Σητείας, Άγιος Νικόλαος.

zarpanews.gr

The post 2ο RETHYMNO EASTER CUP 2023 – Στις 27 οι ποδοσφαιρικές ακαδημίες – 1000 και πλέον ποδοσφαιριστές θα λάβουν μέρος appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα