Eurovision 2023: Παράκρουση για το come back της Loreen – Πώς είναι σήμερα, 11 χρόνια μετά το “Euphoria”

Η Σουηδία “εκθρόνισε” την Ουκρανία στα στοιχήματα για τη Eurovision 2023, με το που δόθηκε στη δημοσιότητα το τραγούδι “Tattoo” της Loreen, με το οποίο διεκδικεί τη δεύτερη νίκη της στον διαγωνισμό.

Λίγο παραπάνω από δύο μήνες μακριά από τον 67ο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, οι 37 διαγωνιζόμενες χώρες βρίσκονται σε διαδικασία επιλογής των τραγουδιών που θα τις εκπροσωπήσουν στο Λίβερπουλ τον ερχόμενο Μάιο.

Με τους παρουσιαστές του

φετινού διαγωνισμού να έχουν ήδη ανακοινωθεί και το παράδοξο της χώρας που θα συμμετάσχει με νέο όνομα, το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στη μεγάλη επιστροφή προηγούμενης νικήτριας, 11 χρόνια μετά τη συμμετοχή της.

Ο λόγος για τη Lorine Talhaoui (γνωστή ως Loreen), η οποία κέρδισε για λογαριασμό της Σουηδίας το 2012 . Η Loreen είχε κερδίσει άνετα τον διαγωνισμό με 372 βαθμούς, ερμηνεύοντας το θρυλικό πια “Euphoria”.



11 χρόνια μετά, η τραγουδίστρια επιστρέφει στην οικογένεια της Eurovision, συμμετέχοντας στον Εθνικό Τελικό της Σουηδίας, το Melodifestivalen, και οι φανς κάνουν ήδη λόγο για πιθανή νίκη της τον Μάιο (εφόσον επιλεγεί πρώτα από τη χώρα της).

Πώς να κάνεις τέχνη μέσα σε 3 λεπτά
Η Loreen επιβεβαιώνει ότι είναι ΚΑΛΛΙΤΈΧΝΗΣ, με την σημασία της λέξεως
Πρέπει να κερδίσει#Mello #Melfest #Eurovision pic.twitter.com/tBW0HU08fP

— Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ || (@_n1kolas_) February 23, 2023

LOREEN IS WINNING BOTH MELFEST AND EUROVISION pic.twitter.com/EpwdmJTPyx

— yagiz (@escxyagiz) February 23, 2023

Το τραγούδι της με τίτλο “Tattoo” διεκδικεί απόψε το πολυπόθητο εισιτήριο για την εκπροσώπηση της χώρας στον διαγωνισμό μουσικής και παρ’ ότι δεν έχει επιλεγεί ακόμη, βρίσκεται στην κορυφή των στοιχημάτων για νίκη στη φετινή Eurovision.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια έχει πολύ δρόμο ακόμα να κάνει, μιας και πριν τον εθνικό τελικό, που θα διεξαχθεί στις 11 Μαρτίου, θα πρέπει να περάσει τον σκόπελο του ημιτελικού απόψε το βράδυ, κάτι που θεωρείται σχεδόν βέβαιο.

Σημειώνεται ότι η Σουηδία πριν από λίγες ώρες “εκθρόνισε” την Ουκρανία στα στοιχήματα για τη Eurovision 2023, με το που δόθηκε δηλαδή στη δημοσιότητα το τραγούδι “Tattoo” της Loreen. Η Ουκρανία έτσι υποχώρησε στη δεύτερη θέση των στοιχημάτων, μετά από έναν περίπου χρόνο που ήταν “καρφωμένη” στην πρώτη θέση.

Ακούστε αποσπάσματα από το “Tattoo”, με το οποίο η Loreen κυνηγά τη δεύτερη νίκη της στη Eurovision

Loreen – Tattoo (1:30 minute version) pic.twitter.com/Kr8c10JbBX

Keywords
Τυχαία Θέματα