Fuel Pass 3 αλλά υπό προϋποθέσεις – Τι είπε ο υπουργός Ενέργειας για νέο επίδομα βενζίνης

Η τιμή της βενζίνης εκτοξεύεται ξανά, ενώ ενόψει Πάσχα οι οδηγοί που θα φύγουν προς τους αγαπημένους προορισμούς θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να γεμίσουν το ρεζερβουάρ. Ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κώστας Σκρέκας, μάλιστα, έκανε αναφορά σε ανοιχτό «παράθυρο» για ένα ακόμα επίδομα βενζίνης, ένα Fuel Pass 3, όπως αυτό που δόθηκε πέρσι.

Ειδικότερα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Σκρέκας

δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Παρακολουθούμε την εξέλιξη, αν δούμε ότι οι τιμές λιανικής ανεβαίνουν σε όλα τα επίπεδα, εδώ είμαστε να στηρίξουμε όπως το κάναμε και με το fuel pass».
Ο υπουργός αναφέρθηκε επίσης στα πέντε νέα προγράμματα που έρχονται μετά το Πάσχα για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, με την υποβολή αιτήσεων σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα. Αναλυτικά πρόκειται για:

Φωτοβολταϊκά στη στέγηΑλλάζω ΘερμοσίφωναΕξοικονομώ 2023Εξοικονομώ -Ανακαινίζω για νέουςΕξοικονομώ για επιχειρήσειςΠοια οχήματα είχαν πάρει Fuel PassΤρίκυκλα φορτηγάΕπιβατικά Δημόσιας Χρήσης (ΕΔΧ – ΤΑΞΙ)ΦορτηγάΔίκυκλαΕπιβατικά οχήματαΤρίκυκλα επιβατικάΕλκυστήρεςΕπιβατικά Μικτά

Τα παρακάτω οχήματα ΔΕΝ κάλυπτε το πρόγραμμα:

ΗμιρυμουλκούμενοΛεωφορείοΦορτιζόμενο ΡυμουλκόΕπικαθήμενοΡυμουλκό και Ρυμουλκούμενο (συρμός)Αυτοκινούμενος οικίσκος (τροχόσπιτο)Ελκυστήρ και επικαθήμεροΤραινάκι τουριστικόΡυμουλκούμενοΡυμουλκούμενο βαγόνι

Πώς γινόταν η αίτηση για Fuel Pass

Οι δικαιούχοι έμπαιναν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα vouchers.gov.gr , επέλεγαν το Fuel Pass και εισέρχονταν με τους κωδικούς Taxisnet. Στη συνέχεια, η πλατφόρμα ζητούσε τα παρακάτω τρία στοιχεία:

Διεύθυνση emailΑριθμό κινητού τηλεφώνουΑριθμό προσωπικού τραπεζικού λογαριασμούΜετά το Fuel Pass, ακολούθησαν τα Power Pass, Market Pass και άλλα voucher, που όλα γίνονταν μέσω της πλατφόρμας του gov.gr.

ieidiseis.gr

The post Fuel Pass 3 αλλά υπό προϋποθέσεις – Τι είπε ο υπουργός Ενέργειας για νέο επίδομα βενζίνης appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα