Market Pass: Σε ποια μαγαζιά μπορεί να εξαργυρωθεί εκτός τα σούπερ μάρκετ

Η πρώτη δόση του Market Pass έχει καταβληθεί σε όσους έκαναν την αίτησή τους μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου ενώ οι επόμενες πληρωμές θα γίνουν τις παρακάτω ημερομηνίες:

στις 3 Απριλίου 2023 για τον μήνα Απρίλιο,στις 3 Μαΐου για τον μήνα Μάιο,στις 3 Ιουνίου για τον μήνα Ιούνιο, καιστις 3 Ιουλίου για τον μήνα Ιούλιο.

Όσοι δικαιούχοι επιλέξουν την κατάθεση σε προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό θα λάβουν την

ενίσχυση ως εξής:

στις 20 Μαρτίου 2023 για τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιοστις 3 Μαΐου για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο.

Καταστήματα που μπορεί να χρησιμοποιείται η χρεωστική κάρτα

Το χρηματικό ποσό που πιστώνεται στην χρεωστική κάρτα, δύναται να χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τον δικαιούχο για την πραγματοποίηση αγοράς αγαθών κάθε είδους σε καταστήματα ή λαϊκές αγορές που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο τροφίμων, ιδίως στους κάτωθι ειδικότερους κωδικούς:

Κωδικοί Κατηγορίας Εμπόρου (Merchant Category Codes – MCC)

Δεν είναι εφικτή οποιαδήποτε μεταφορά σε τρίτο πρόσωπο ή η ανάληψη του χρηματικού ποσού που πιστώνεται στην χρεωστική κάρτα.

Η χρήση της ψηφιακής χρεωστικής κάρτας πραγματοποιείται μέσω συσκευής, η οποία υποστηρίζει την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών(Web/Virtual POS).

Η ψηφιακή χρεωστική κάρτα παραμένει ενεργοποιημένη έως την 31η.08.2023, μετά την πάροδο της οποίας το πιστωτικό ίδρυμα ή ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός υποχρεούται άμεσα να την απενεργοποιήσει.

The post Market Pass: Σε ποια μαγαζιά μπορεί να εξαργυρωθεί εκτός τα σούπερ μάρκετ appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα