Premier League: Στα πάνω της η Έβερτον, πρώτο ματς χωρίς τον Κόντε για την Τότεναμ

Με τον αγώνα ανάμεσα στην Έβερτον και την Τότεναμ ολοκληρώνεται σήμερα (22:00) η 29η αγωνιστική της Premier League.

Η Έβερτον έχει πάρει τα πάνω της από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ο Σον Ντάις. Σε 7 παιχνίδια μάζεψε 9 βαθμούς και βρίσκεται στη διαχωριστική γραμμή. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Τσέλσι. Εξακολουθεί να δίνει μάχη για την παραμονή και χρειάζεται τους βαθμούς.

Η Τότεναμ

έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη στην προηγούμενη αγωνιστική. Κέρδιζε με 1-3 τη Σαουθάμπτον, αλλά δέχτηκε 2 γκολ στο τέλος και ισοφαρίστηκε 3-3. Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε με προπονητή τον Αντόνιο Κόντε. Στον πάγκο θα είναι απόψε και έως το τέλος της σεζόν ο βοηθός του Κριστιάν Στελίνι. Στην 5η θέση υποχώρησε η Τότεναμ μετά τη χτεσινή νίκη της Νιούκαστλ με 2-0 κατά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στόχος της είναι να τερματίσει στην τετράδα για να παίξει στο Champions League.

Το σημερινό πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει και αγώνες από τη Serie A και τη La Liga

Για την 28η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, διεξάγονται τα παιχνίδια Έμπολι-Λέτσε (19:30) και Σασουόλο-Τορίνο (21:45).

Στο ισπανικό πρωτάθλημα ολοκληρώνεται η 27η αγωνιστική με την αναμέτρηση Βαλένθια-Βαγιεκάνο (22:00).

enikos.gr

The post Premier League: Στα πάνω της η Έβερτον, πρώτο ματς χωρίς τον Κόντε για την Τότεναμ appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα