Survivor All Star – Ασημίνα Χατζηανδρέου: Θα δείτε την αλήθεια με στοιχεία και φωτογραφίες

Στην Ελλάδα, εδώ και λίγες ώρες, βρίσκονται η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα αφού επέστρεψαν μετά την αποβολή τους από το «Survivor All Star» του ΣΚΑΪ, επειδή φέρεται να έκαναν χρήση κινητού τηλεφώνου, με την πρώτη να προαναγγέλλει «αποδεικτικά στοιχεία και φωτογραφίες».

Συγκεκριμένα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου – κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το βράδυ της Παρασκευής (10/02) – ανέφερε: «Εγώ και η Κατερίνα (σ.σ. Δαλάκα) βιώνουμε μία πολύ άσχημη ψυχολογική φάση αυτή τη στιγμή και θα δείτε,

τις επόμενες ώρες, την αλήθεια με αποδεικτικά στοιχεία, φωτογραφίες και τα πάντα». Ακόμα, η ίδια συμπλήρωσε: «Θα κάνω τα πάντα για να δικαιωθώ, θα κάνω τα πάντα για να δικαιωθώ».

 

Πάντως, η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, την Παρασκευή (10/02), προχώρησαν σε μία κοινή ανάρτησή τους στο Instagram, γράφοντας με νόημα στη λεζάντα: ««Το ψέμα έχει ταχύτητα, αλλά η αλήθεια έχει αντοχή και υπομονή».

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Δαλάκα στην πρώτη ανάρτησή της μετά την αποβολή της από το ριάλιτι επιβίωσης, έγραψε με νόημα στο Instagram: «Έπειτα από 36 ημέρες, έπιασα επιτέλους κινητό στα χέρια μου». Έτσι, λοιπόν, συνόδευσε, την Πέμπτη (09/02), μία φωτογραφία της από τη Δομινικανή Δημοκρατία, δηλαδή λίγες ώρες προτού επιστρέψει στην Ελλάδα.

ieidiseis.gr

The post Survivor All Star – Ασημίνα Χατζηανδρέου: Θα δείτε την αλήθεια με στοιχεία και φωτογραφίες appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα