Xανιά | Πώς θα γίνετε επιτηρητές στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ – Μέχρι πότε μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση

Πρόσκληση προς τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, διοικητικούς Υπαλλήλλους, και Υπαλλήλους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση προκειμένου να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στις ομάδες επιτήρησης των εξετάσεων του ΑΣΕΠ που θα πραγματοποιηθούν στα Χανιά

Αναλυτικά η πρόσκληση αανφέρει:

Προσκαλούμε όσους/ες εκ των τακτικών υπαλλήλων του Δημοσίου υπηρετούν στην περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων (μόνιμους

εκπαιδευτικούς Δ/θμιας και Π/θμιας Εκπαίδευσης, διοικητικούς υπαλλήλους, υπάλληλους Ν.Π.Δ.Δ. ή Ο.Τ.Α. πρώτου και δεύτερου βαθμού) επιθυμούν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στις Ομάδες Εργασίας των Εξεταστικών Κέντρων της ΔΔΕ Χανίων, ως Επιτηρητές/τριες ή Υπεύθυνοι/ες Αίθουσας, για τον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό Α.Σ.Ε.Π. (Πρόσκληση/Προκήρυξη 2Γ/2022), με ημερομηνία διεξαγωγής το Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα που βρίσκεται στους παρακάτω συνδέσμους (ανάλογα με την ιδιότητά τους), μέχρι την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023.

1. Δημόσιοι Υπάλληλοι πλην εκπαιδευτικών Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdgmZz53LuF-g3aoBSu1KEXLhW01Ltr9lR0VwIKby1-WuKmJA/viewform

2. Μόνο για εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfmVT5NNqCeC-PvXTDWSo9IDoRLGFXHehCu2icNoIzKswTWSg/viewform

Σύμφωνα με το άρθρο 14 της υπ’ αριθμ. 52/16-03-2022 Απόφασης του Α.Σ.Ε.Π. (ΦΕΚ 1320/τ.Β΄/21.03.2022 και ΦΕΚ 5701/τ.Β΄/07.11.2022), ο Υπεύθυνος Αίθουσας και ο Επιτηρητής, απαγορεύεται να είναι σύζυγος ή συγγενής εξ αίματος ή εξ αγχιστείας μέχρι και του τρίτου βαθμού με υποψήφιο που διαγωνίζεται στο ίδιο Εξεταστικό Κέντρο.

Σχετική Υπεύθυνη Δήλωση, παραδίδεται στον Πρόεδρο της Επιτροπής του οικείου Εξεταστικού Κέντρο ή στον Επόπτη Εξετάσεων, πριν από την έναρξη του γραπτού Διαγωνισμού.

Οι Υπεύθυνοι Αίθουσας και οι Επιτηρητές, οφείλουν να προσέρχονται στα Εξεταστικά Κέντρα μία και μισή ώρα (1 και ½ ώρα) πριν την έναρξη των Εξετάσεων, αλλά και να συμμετάσχουν σε ενημέρωση που θα πραγματοποιηθεί από τους Προέδρους των Εξεταστικών Κέντρων σχετικά με τα καθήκοντά τους.

Η αμοιβή για απασχόληση ολόκληρη την ημέρα διεξαγωγής του Διαγωνισμού (04 Μαρτίου 2023) ανέρχεται στο ακαθάριστο ποσό των 57€ για τον Επιτηρητή και στα 62€ για τον Υπεύθυνο Αίθουσας σύμφωνα με το ισχύον ΦΕΚ 303 Υ.Ο.Δ.Δ./2016 και τις σχετικές, τελευταίες οδηγίες του ΑΣΕΠ.

Σημειώνεται ότι ο Υπεύθυνος Αίθουσας έχει πλέον των καθηκόντων Επιτηρητή, πρόσθετα καθήκοντα. Για το λόγο αυτό, θα ορίζονται κατά προτεραιότητα ως Υπεύθυνοι Αίθουσας, Εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, βάση της προγενέστερης, σχετικής εμπειρίας που διαθέτουν λόγω συμμετοχής τους στη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Επισημαίνουμε ότι η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας αποτελεί μόνον εκδήλωση ενδιαφέροντος και δεν έχει δεσμευτικό χαρακτήρα για την υπηρεσία.

Οι επιλεγέντες/είσες θα ειδοποιηθούν μέσω του προσωπικού email που θα δηλώσουν στην ηλεκτρονική φόρμα.

zarpanews.gr

The post Xανιά | Πώς| Πώς θα γίνετε επιτηρητές στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ – Μέχρι πότε μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Xανιά | Πώς, ΑΣΕΠ – Μέχρι,Xania | pos, asep – mechri