Αυτός ο Πολάκης είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί

Ο νέος Πολάκης μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο προεκλογικό εργαλείο για τον ΣΥΡΙΖΑ

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθήσαμε την αναμέτρηση ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Νίκο Χατζηνικολάου, για την οικονομική κατάσταση των εταιριών του εκδότη- παρουσιαστή .

Ο ίδιος επιμένει ότι δεν χρωστάει. Οι υποχρεώσεις του έχουν «ρυθμιστεί και εξυπηρετούνται». Αλλά ο Πολάκης επιμένει στη «μαύρη τρύπα» των 32,5 εκατ. ευρώ που εντόπισε και ζητάει από τον «στόχο» του, αποδείξεις για

του ισχυρισμούς του και δεν τις παίρνει.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Χατζηνικολάου ήταν ότι έκανε λάθος στον αντίπαλο. Νόμιζε ότι αντιμετώπισε τον …Παύλο Πολάκη, και προσπάθησε να τον πατήσει στον κάλο με ισχυρισμούς του τύπους «βρομιάρη».

Για να γίνει μπάχαλο η αντιπαράθεση και να μην ασχολείται κανείς με την ουσία.

Αλλά από ότι φαίνεται αυτός ο Πολάκης δεν υπάρχει. Ο βουλευτής που αναδεικνύει ερωτήματα και καταγγελίες κατά Χατζηνικολάου, είναι πολιτικός, που αποφεύγει χαρακτηρισμούς και μένει στα στοιχεία που διαθέτει

Αυτός ο Πολάκης δεν είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί, αν κριθεί από την αμυντική στάση του ελεγχόμενου εκδότη.

Αν δεν είναι θαύμα που θα κρατήσει τρεις μέρες, ο νέος Πολάκης μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο προεκλογικό εργαλείο για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αν μη τι άλλο γιατί αν δεν δίνει πλευρό στους αντιπάλους του με το ύφος και τη φρασεολογία του δημόσιου λόγου του, πρέπει να απαντήσουν στην ουσία: σε αυτά που λέει και όχι στον τρόπο που τα λέει.

Κακός οιωνός για κάποιους στη ΝΔ ο Πολάκης που έγινε αρνάκι.

ieidiseis.gr

The post Αυτός ο Πολάκης είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτός, Πολάκης,aftos, polakis