Απαράδεκτες εικόνες στο Νοσοκομείο Χανίων: Περιστέρια τριγυρνούν ανενόχλητα… Photos

Περιστέρια να κυκλοφορούν ανενόχλητα μέσα στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων αλλά και περιττώματα σε χώρους της υποδοχής, κατέγραψε αναγνώστης του zarpanews.gr. Όσο αργεί πολυδιαφημισμένη και χιλιοανακοινωμένη ενεργειακή αναβάθμιση αργεί κι επειδή βρσικόμαστε ήδη στο 2023, ίσως θα έπρεπε η διοίκηση να σκεφτεί να τοποθετήσει σίτες στα παράθυρα. 

«Αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να υφίσταται αυτή η κατάσταση σε χώρο που καθημερινά χρησιμοποιείται από επισκέπτες και ασθενείς. Και επίσης αναρωτιέμαι

κατά πόσο αυτό είναι αμελητέο (ώστε να μην έχει αντιμετωπιστεί) για την δημόσια υγεία των παρευρισκομένων..!» σημειώνει ο αναγνώστης μας, ο οποίος μάλιστα επισυνάπτει κατάλογο με τους κινδύνους που προκύπτουν για την δημόσια υγεία τόσο από  τα ακάρεα περιστεριών όσο και από διάφορες ασθένειες από περιττώματα, λοιμώξεις, ιστοπλάσμωμση, καντινίαση, κρυπτοκοκκίαση, φλεγμονές του νευρικού συστήματος, σαλμονέλλωση, e coli, σημειώνοντας πως «εκτός από το ότι είναι άμεσοι φορείς της ασθένειας, τα ενοχλητικά πτηνά συσχετίζονται συχνά με πάνω από 50 είδη εκτοπαρασίτων, τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν σε όλες τις δομές για να μολύνουν και να δαγκώσουν ανθρώπους.

Περίπου τα δύο τρίτα αυτών των παρασίτων μπορεί να είναι επιζήμια για τη γενική υγεία και ευεξία των ανθρώπων και των κατοικίδιων ζώων. Τα υπόλοιπα θεωρούνται ενοχλητικά ή παρεπόμενα παράσιτα»

zarpanews.gr

The post Απαράδεκτες εικόνες στο Νοσοκομείο Χανίων: Περιστέρια τριγυρνούν ανενόχλητα… Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απαράδεκτες, Νοσοκομείο Χανίων, Περιστέρια, … Photos,aparadektes, nosokomeio chanion, peristeria, … Photos