Απίστευτη καταδίωξη: Αστυνομικοί με άλογα κυνηγούσαν οδηγό επειδή μιλούσε στο τηλέφωνό του

Η εικόνα να οδηγεί κάποιος και να μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο είναι συνηθισμένη. Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες. Μόνο που εκεί οι παραβάτες μπλέκουν σοβαρά με το νόμο.

Όπως για παράδειγμα στη Βρετανία που τα πρόστιμα είναι τσουχτερά. Στο παρακάτω βίντεο δύο αστυνομικοί με άλογα πήραν στο κυνήγι έναν οδηγό όταν τον είδαν να μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο.

Λίγο πιο κάτω κατάφεραν να τον κλείσουν να τον σταματήσουν. Ο οδηγός τους είπε ότι αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα με τα παιδιά του,

ωστόσο οι αστυνομικοί δεν έδειξαν να πτοούνται και του υπενθύμισαν ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιεί το τηλεφώνό του ενώ οδηγεί. Μάλιστα, του αν έχει κλήση που πρέπει να απαντήσει, μπορεί να βρει ένα ασφαλές σημείο και να σταματήσει το όχημά του.

Officers from @ASPoliceHorses have been supporting #OpTelecom, our operation to clamp down on the risk posed by drivers who use their phone at the wheel. This driver was sighted & stopped on East Reach, #Taunton. Drivers face 6 points & £200 fine if caught using a phone.#FATAL5 pic.twitter.com/sW3YXWcaMU

— ASPolice Roads Policing (RPU) (@ASPRoadSafety) March 14, 2023

Το αστυνομικό τμήμα της περιοχής δημοσίευσε το παραπάνω βίντεο και μεταξύ άλλων διευκρίνισε ότι παραβάτες αντιμετωπίζουν να τιμωρηθούν με αφαίρεση έξι πόντων και 200 λίρες πρόστιμο.

plus.gr

The post Απίστευτη καταδίωξη: Αστυνομικοί με άλογα κυνηγούσαν οδηγό επειδή μιλούσε στο τηλέφωνό του appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απίστευτη, Αστυνομικοί,apistefti, astynomikoi