Χανιά | Αγωνία γονέων: “Τι θα γίνει με το δημοτικό σχολείο Δραπανιά;” – Χωρίς δασκάλα Γ’ τάξης σχεδόν τέσσερις μήνες

Χωρίς δασκάλα της Γ’ τάξης , καταγγέλλει πως λειτουργεί το δημοτικό σχολείο Δραπανιά από τα τέλη Νοέμβρη, η Ένωσης Γονέών & Κηδεμόνων Κισσαμου. Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή τους, η εκπαιδευτικός βρίσκεται σε άδεια εγκυμοσύνης και έκτοτε το κενό αναπληρώνουν άλλες δασκάλες ειδικοτήτων ή από τη διευθύντρια του σχολείου.

Αναλυτικά:

Τι θα γίνει με το δημοτικό σχολείο Δραπανιά;

Από τα τέλη Νοεμβρη η πρωτοβάθμια έχει ενημερωθεί ότι η δασκάλα της Γ΄ Δημοτικού θα έφευγε με άδεια εγκυμοσύνης. Το κενό της «αναπληρώνετα» από τις άλλες δασκάλες ειδικοτήτων ή από την διευθύντρια.

Αυτό

δημιουργεί αναστάτωση καθημερινά στους εκπαιδευτικούς αλλά κ στα παιδιά που έχουν ανάγκη τη δική τους δασκάλα.

Λόγω κάλυψης ωρών από τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς οι 30 ώρες του ολοήμερου της εβδομάδας μειώθηκαν στις 9 ώρες, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα κ στο πρόγραμμα των γονέων.

Η προσπάθεια υποβάθμισης του σχολείου στην έναρξη της σχολικής χρονιάς έχει επιτευχθεί πλέον από το παράθυρο.

Σαν Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Κισσαμου ζητάμε να τοποθετηθεί χωρίς άλλη αναβολή εκπαιδευτικός στην Γ τάξη για να αποκατασταθεί η ομαλότητα στο καθημερινό ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου.

zarpanews.gr

The post Χανιά | Αγωνία| Αγωνία γονέων: “Τι θα γίνει με το δημοτικό σχολείο Δραπανιά;” – Χωρίς δασκάλα Γ’ τάξης σχεδόν τέσσερις μήνες appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα