Χανιά | inTOWN #9 – The giftbag issue: Το νέο τεύχος φτάνει στα χέρια σας σε… συσκευασία δώρου!

Το νέο, inTOWN #9 | The giftbag issue είναι εδώ, για πρώτη φορά σε non woven επαναχρησιμοποιούμενη συσκευασία-δώρο και, φυσικά, με super insta διαγωνισμό!

Το ένατο τεύχος του Χανιώτικου Free Press Magazine “inTOWN” κυκλοφορεί με 232 σελίδες (!!!) γεμάτες Χανιά

και… μόνο Χανιά!

Ένα τεύχος… ΔΩΡΟ, δεν θα μπορούσε να μην έχει #instacover διαγωνισμό που θα τρέξει ως το τέλος του χρόνου στα social media. Σας προκαλεί λοιπόν να δοκιμάσετε τη φιλαναγνωσία και την τύχη σας στέλνοντάς μας απλά την ατάκα που σας έκανε κλικ!

Ξεφυλλίστε online, βρείτε την ατάκα που σας εκφράζει -όποιος κι αν την έχει πει- και στείλτε μας τη σε μήνυμα μαζί με τον αριθμό της σελίδας που τη διαβάσατε… Μετά από την Πρωτοχρονιάτικη κλήρωση, τρεις από εσάς θα κερδίσουν ισάριθμες ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ αγορών, αξίας 50€ η κάθε μία.

SCAN & READ ONLINE:

Κατά τα άλλα, στο ένατο, χειμερινό inTOWN, η κλασική πια ενότητα in love with, μας συστήνει τρεις από τις πιο διάσημες και “παλιές” nail artists της πόλης!

Επί των θεμάτων, δυο δυνατές συνεντεύξεις, εκείνες του αγαπημένου γιατρού «του κόσμου» Μανώλη Φραγκάκη και της εξαιρετικής δημοσιογράφου Ευτυχίας Πενταράκη που… μόλις ανακάλυψε το ραδιόφωνο, έχουν πολλά να μας πουν, όπως επίσης και η κουβέντα με τον πρώτο των πρώτων σε ακόλουθους Χανιώτη instagramer Μάνο Παπαδομανωλάκη (γνωστό και ως Perfect Chania). Κάπου στη μέση, αναζητήστε τη μόνιμη στήλη inspiration, που αυτή τη φορά φιλοξενεί την φιλοσοφία AEON μέσα από τις απόψεις και τις minimal art δημιουργίες του Βασίλη Τσιπλάκη! Φυσικά, το δεύτερο μέρος των μόνιμων πλέον instawards παρουσιάζει 10 από τις ομορφότερες φωτογραφίες ερασιτεχνών φωτογράφων – followers μας με το #istawardschania στο Instagram και ακόμα +μία bonus, θα δείτε ποια και γιατί!

Το ένατο inTOWN στηρίζει όπως πάντα κάθε ενδιαφέρουσα και ελπιδοφόρα τοπική δράση σε όλους τους χώρους, ενώ αφιερώνει περισσότερες από 10 σελίδες στην Elisabeth Iliakis, το σπουδαίο έργο της μέσω του Souda Shelter Project αλλά και τα τεράστια προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει στο σήμερα.Στις σελίδες του νέου inTOWN θα βρείτε επίσης το όγδοο zoom in, αυτή τη φορά με τρία από τα πιο ενδιαφέροντα Restaurant new entries στην πόλη (Periplous, Piazza Liberty & Papardelle), θα σας εντυπωσιάσει η Τέρρυ Μανιαδάκη και το “Do It” σύνθημά της και θα γνωρίσετε τους δύο γιατρούς (Μανώλη Ξυλάκη & Κώστα Κωνσταντινίδη) που οδηγούν τον Χανιώτικο ομαδικό αθλητισμό σε νέα, ένδοξα μονοπάτια!

Προς το τέλος, θα βρεθούμε όλοι μαζί “in the kitchen” για να μυηθούμε στον γευστικό κόσμο των open sandwiches, με τέσσερις εναλλακτικές συνταγές, πάντα από τον αγαπημένο Γιάννη Τσιβουράκη!Επιπλέον, μέσα από 60+ σελίδες αφιερωμένες στην κατασκευή και τη διακόσμηση, οι κορυφαίοι Κώστας Γλεντουσάκης και Γιώργος Φραγγεδάκης μας συστήνουν την νέα εποχή αλλά και τις νέες εγκαταστάσεις της «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ Ε.Π.Ε.» παρουσιάζοντας τρεις από τις πιο εντυπωσιακές δουλειές τους, ο φωτογράφος Στέλιος Παπατζανάκης αναλύει την ιδιαιτερότητα της Αρχιτεκτονικής Φωτογραφίας και ένας απόλυτα ειδικός στην θεωρία και την πράξη της σύγχρονης προκατασκευής, ο πολιτικός μηχανικός Πέτρος Χατζησταύρος, προτάσσει τη δική του “ΠΡΟΚΑΤ” φιλοσοφία απαντώντας σε κάθε απορία μας για το θέμα!

Όπως πάντα, αρκετά ακόμη ενδιαφέροντα έργα, όπως το εξαιρετικό συγκρότημα «Anthos Holiday Villas», το ατμοσφαιρικό «Fonte d’ Oro Hotel» στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου, το εκπληκτικά αναπαλαιωμένο Divino Suites στην καρδιά του παλιού λιμανιού των Χανίων και η… Simply White σε φόντο μπλε επέκταση του Vergina Hotel στην Αγία Μαρίνα, από τους Ιωσήφ Βασιλοδημητράκη – IOS_V, Origami design lab και ΑΚ design at work, παραδίδουν απλά μαθήματα καλού γούστου και… επαγγελματικής αισθητικής!Χορταστικό, ενδιαφέρον και πολυδιάστατο και αυτό το inTOWN είναι και φαίνεται “το περιοδικό της πόλης”!

Το inTOWN #9 | The giftbag issue διανέμεται δωρεάν από 23/12 door to door σε ολόκληρο το εμπορικό κέντρο, στα καφέ, ιατρεία, κομμωτήρια και γυμναστήρια της πόλης, ενώ λόγω περιοριστικών μέτρων, το συγκεκριμένο τεύχος θα μπορείτε να το βρίσκετε (για όσο υπάρχουν αποθέματα) αποκλειστικά στα παρακάτω επιλεγμένα «inTOWN press points» τα οποία για αυτή την έκδοση θα πραγματοποιούν και DELIVERY (!!!) μαζί με τον καφέ σας:

COFFEE ISLAND
Πλ. 1866 32
• HABIT COFFEE CO
Παπαναστασίου 31
• HABIT COFFEE CO
Χατζημιχάλη Γιάνναρη 28
Extra point:
• 3net
Αν. Γογονή 88

Καλή Ανάγνωση και… Καλή χρονιά!

The post Χανιά | inTOWN #9 – The giftbag issue: Το νέο τεύχος φτάνει στα χέρια σας σε… συσκευασία δώρου! appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα