Χανιά | Πολύ επικίνδυνη ανηφόρα στον Πλατανιά – Κάτοικοι ζητούν άμεση παρέμβαση πριν… θρηνήσουμε νεκρούς | Photos

| Photos

Ένας δρόμος σκέτη… ταλαιπωρία δημιουργεί πολλά προβλήματα σε κατοίκους και επισκέπτες στον Πλατανιά.

Όπως τονίζουν σε καταγγελία που κατέθεσαν έπειτα από συλλογή υπογραφών στις αρμόδιες αρχές, ο δρόμος, πέραν του οτι παρουσιάζει τριτοκοσμική εικόνα από αισθητική αλλά και λειτουργική άποψη, εγκυμονεί κινδύνους, αφού αρκετά είναι τα ατυχήματα που έχουν σημειωθεί αυτό το καλοκαίρι.

Παράλληλα, υπάρχει τσιμεντένιο χαντάκι ύδρευσης του ΟΑΔΥΚ

το οποίο βρίσκεται παράλληλα με τον δρόμο και είναι κατά 1.5 μέτρο απαλλοτριωμένο.

Στις 21 Ιουλίου ένας Ρουμάνος πέφτει στην κατηφόρα και παθαίνει διάστρεμα στον αστράγαλο, στις 30 Ιουλίου πέφτει ένα μηχανάκι με έναν νεαρό άτομο και σέρνεται μέχρι τον δρόμο, στις 2 Αυγούστου ένα καροτσάκι με ένα μωρό, αφού γλιστράει η μητέρα που το συνοδεύει, φεύγει στον κεντρικό δρόμο, στις 20 Αυγούστου ένα διπλό παιδικό καροτσάκι με δύο παιδιά συνοδευόμενα από τους παππούδες τους γλιστράει στην κατηφόρα και ευτυχώς το σταμάτησαν οι διερχόμενοι πριν βγει στον κεντρικό δρόμο.

Μετά τα πολλά ατυχήματα, που θα μπορούσαν εύκολα να εξελιχθούν σε δυστυχήματα, οι κάτοικοι ζητούν από τον Δήμο τη δημιουργία πεζοδρομίου και την παρέμβαση για την ολισθηρότητα του δρόμου.

Δείτε το έγγραφο που κοινοποιούν ΕΔΩ

zarpanews.gr

The post Χανιά | Πολύ| Πολύ επικίνδυνη ανηφόρα στον Πλατανιά – Κάτοικοι ζητούν άμεση παρέμβαση πριν… θρηνήσουμε νεκρούς | Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα