Χανιά | Πότε θα είναι έτοιμο το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – Τι είπαν στην πολιτική εκδήλωση με τον Οδ. Κωνσταντινόπουλο | Video+Photos

Πολιτική εκδήλωση στο ΕΒΕΧ διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης το ΠΑΣΟΚ Χανίων, με ομιλία του αντιπροέδρου της Βουλής, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, καθώς έχει ξεκινήσει πια η προεκλογική περίοδος. Το κόμμα ετοιμάζει τους υποψηφίους για τις εκλογές και μάλιστα το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Χρύσα Χαριτάκη, προανήγγειλε ότι το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

θα είναι έτοιμο κατά το μεγαλύτερο ποσοστό του στις 20 Ιανουαρίου.

“Στις 20 και 21 Ιανουαρίου θα γίνει σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής, όπου η επιτροπή ψηφοδελτίων θα ξεδιπλώσει περίπου το 80% των υποψηφίων σε όλη τη χώρα. Έχουν θέσει τον εαυτό τους στη διάθεση του κινήματός μας σοβαροί άνθρωποι. Σε λίγες μέρες λοιπόν θα έχετε τον κορμό των υποψηφίων σε όλη την Ελλάδα”, δήλωσε η κα Χαριτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, αυτή τη στιγμή τέσσερα ονόματα έχουν κλειδώσει οριστικά για το ψηφοδέλτιο των Χανίων.

Στην εκδήλωση με τον αντιπρόεδρο της Βουλής έκαναν την εμφάνισή τους πολλοί άνθρωποι που ταυτίστηκαν με το ΠΑΣΟΚ διαχρονικά στο πέρας δεκαετιών για να ακούσουν τον κ. Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος πριν την ομιλία παραχώρησε δηλώσεις στα ΜΜΕ. Ρωτήθηκε για την υπόθεση Καϊλή και απάντησε ότι η ευθύνη της ίδιας δεν μπορεί να επεκτείνεται σε όλο το κόμμα:

“Η υπόθεση Καϊλή έχει πλήξει τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ. Η ατομική ευθύνη κάποιου προσώπου όμως δεν μπορεί να γίνει συλλογική ευθύνη μιας παράταξης. Τα κόμματα έχουν μηχανισμούς για να απομονώνουν τέτοιες περιπτώσεις. Υπάρχει κόμμα που έχει δύο στελέχη του στο Ειδικό Δικαστήριο και δύο βουλευτές παραιτήθηκαν από τη ΝΔ. Εμείς ξεκαθαρίσαμε άμεσα τη σχέση μας με την κυρία Καϊλή και προχωράμε μπροστά.

Επίσης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής επανέλαβε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα κάνει πρωθυπουργό ούτε τον Αλέξη Τσίπρα, ούτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη:

“Εμείς δεν καίμε τις πρώτες Κυριακές όπως λέει ο πρωθυπουργός, σεβόμαστε την άποψη του κόσμου. Ούτε και όπως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κοροϊδεύουμε τον κόσμο της αριστεράς, ψηφίζοντας απλή αναλογική και μετά λέγοντας ότι δεν κάνει κυβέρνηση ηττημένων. Δεν θα κάνουμε από την πίσω πόρτα ούτε τον κ. Τσίπρα, ούτε τον κ. Μητσοτάκη.”

Για την κατάρτιση των προγραμματικών θέσεων, την ανάγκη εγγύτερης επαφής με την κοινωνία και τη νέα πορεία που ξεκινά το ΠΑΣΟΚ μίλησαν ο γραμματέας της νομαρχιακής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Χανίων Γιάννης Δήμος, η γραμματέας της δημοτικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Χανίων Μαρία Τσάμη και η γραμματέας του τομέα Ισότητας ΠΑΣΟΚ Μαρία Δαφέρμου:
Στην εκδήλωση ηταν προγραμματισμένο να συμμετάσχει και ο πρωην εκπρόσωπος τυπου του κομματος, Παύλος Χρηστιδης, ο οποιος ομως δεν παραβρέθηκε γιατι η σύζυγός του γέννησε το δεύτερο παιδι του ζευγαριού.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

The post Χανιά | Πότε| Πότε θα είναι έτοιμο το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – Τι είπαν στην πολιτική εκδήλωση με τον Οδ. Κωνσταντινόπουλο | Video+Photos| Video+Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα