Χανιά | Προχωρούν οι μελέτες για την ανακαίνιση του Κολυμβητηρίου Χανίων

Με ταχύτατο ρυθμό θα προχωρήσουν οι μελέτες για την ανακατασκευή του Κολυμβητηρίου Χανίων, δήλωσε την Τρίτη στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚ ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Ο κ. Αυγενάκης συναντήθηκε με τη διοίκηση του ΟΑΚ, ο οποίος αναλαμβάνει την εκπόνηση των μελετών:

“Το πρόβλημα του κολυμβητηρίου στη Νέα Χώρα μας απασχολεί και δέσμευση της κυβέρνησης είναι να συνεργαστεί με τους αρμόδιους φορείς για να προχωρήσουν οι μελέτες για να ανακαινιστεί το κολυμβητήριο το συντομότερο δυνατόν. Εμπιστευτήκαμε

τον ΟΑΚ που έχει εμπειρία στην εκπόνηση ειδικών μελετών, ενώ και το χρονοδιάγραμμα είναι εξαιρετικό. Περίπου στο επόμενο πεντάμηνο θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί τα πάντα, ενώ έχουν εγκριθεί τα χρήματα που έχει ζητήσει ο ΟΑΚ. Θα ολοκληρώσουμε ταχύτατα όλες τις μέλέτες για να προχωρήσουμε στην εξασφάλιση των προβλεπόμενων πόρων και να ορίσουμε ημερομηνίες για τη δημοπράτηση του έργου. Θα συνεχίσουμε τη συνεργασία αυτή με τον ΟΑΚ και σε άλλα έργα.”

Όσο για την προγραμματική σύμβαση και τον χρόνο έναρξης του έργου, ο κ. Αυγενάκης απέφυγε να μιλήσει για ημερομηνίες, αλλά υποστήριξε ότι όλα θα γίνουν με ταχείς ρυθμούς:

“Η προγραμματική σύμβαση μεταξύ υπουργείου και ΟΑΚ δεν έχει ακόμα υπογραφεί, αλλά οι μελετητικές εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει από τον ΟΑΚ, ξεπερνώντας υπηρεσιακά σκαλοπάτια. Μέχρι σήμερα είχαν εισπραχθεί πολλά παραμύθια και ψέματα για μελέτες που δεν υπήρχαν. Τώρα, τρέχουν όλες οι μελέτες παράλληλα. Η ημερομηνία δημοπράτησης όμως θα μπορεί να ανακοινωθεί μόνο όταν τελειώσουν οι μελέτες”, είπε ο κ. Αυγενάκης.

zarpanews.gr

The post Χανιά | Προχωρούν| Προχωρούν οι μελέτες για την ανακαίνιση του Κολυμβητηρίου Χανίων appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα